Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2026
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αρχικά θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη τοπικά στο εσωτερικό και στα παράλια. Μετά το μεσημέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα. Σε περίπτωση καταιγίδας είναι δυνατή και η χαλαζόπτωση.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αρχικά θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη τοπικά στο εσωτερικό και στα παράλια. Μετά το μεσημέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα. Σε περίπτωση καταιγίδας είναι δυνατή και η χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη τοπικά στο εσωτερικό και στα παράλια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα στα ορεινά και ενδεχομένως στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
The Voice of Greece: Μάθαμε τον παρουσιαστή και τους κριτές του μουσικού show
Επιστρέφει στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ - Η επίσημη ανακοίνωση
Γέμισε χρώματα η Λεμεσός: Το νέο mural στο πάρκο, είναι εντυπωσιακό
Ένα ξεχωριστό mural σε πάρκο του Αγίου Σπυρίδωνα!
Το Pendeli Resort Platres γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του
Το Pendeli Resort Platres γιόρτασε έναν χρόνο επιτυχημένης πορείας με μια ξεχωριστή βραδιά φιλοξενίας
Η ΣΑΝΤΥ επίσημος χορηγός για πρώτη φορά του Φεστιβάλ Φέγγαρος
Στηρίζει για πρώτη φορά έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους μουσικούς θεσμούς της Κύπρου
Μπήκαμε πρώτοι στο νέο Palm Beach Resort της Λάρνακας – Δείτε πώς θα είναι το εντυπωσιακό έργο των €140 εκατ.
Ξεναγηθήκαμε αποκλειστικά στους χώρους του Palm Beach Resort που ανοίγει το 2027 και σας παρουσιάζουμε πρώτοι τα εστιατόρια, τα δωμάτια, το spa και όλες τις λεπτομέρειες του νέου παραθαλάσσιου προορισμού
Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Ανεβαίνει στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες για σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου.
Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Πότε θα δούμε το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο, την πανσέληνο του Ιουλίου - Η επόμενη πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026
Ανακάλυψε σπουδές διεθνούς επιπέδου και μοναδική φοιτητική ζωή στο Open Day του UCLan Cyprus
Μια ξεχωριστή Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του στη Λάρνακα
Το νέο graffiti του νησιού θα το δεις στον Πρωταρά
Νέο έργο graffiti με θέμα τον θαλάσσιο βυθό κοσμεί τον Πρωταρά
H Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε 6 υπέροχους προορισμούς (για 3 μέρες)
Με τιμές που αρχίζουν από €16.99
Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Λορέντζο Καριέρε, γιος της Ματούλας που έγινε γνωστός από το «Bar»
Ήταν μέλος του συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» και σύζυγος της Έλενας Κατραβά
Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος - Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού