Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2026
Αν αναζητάς μια ήρεμη απόδραση στην κυπριακή ύπαιθρο, εκεί όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη άνεση, τότε το Philoxenia Stone Suites αποτελεί μια επιλογή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Το ξεχωριστό αυτό κατάλυμα αποτελείται από δύο ιδιωτικές πέτρινες κατοικίες, το Hestia House και το Aitheria House, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και στόχο να προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία διαμονής. Χειροποίητες λεπτομέρειες, φυσικά υλικά και ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Το Hestia House αποπνέει θαλπωρή και οικειότητα, θυμίζοντας το παραδοσιακό κυπριακό σπίτι που σε κάνει να νιώθεις αμέσως σαν στο σπίτι σου. Το Aitheria House, από την άλλη, ξεχωρίζει για τη φωτεινότητα και την αίσθηση γαλήνης που προσφέρει, αποτελώντας το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία και ξεκούραση.

Είτε ταξιδεύεις με την οικογένεια, είτε με φίλους, τα δύο σπίτια προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Το Aitheria διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης εντός του καταλύματος, ενώ για το Hestia υπάρχει εύκολη στάθμευση σε δημόσιο χώρο, μόλις 50 μέτρα από την είσοδο.

Η τοποθεσία του καταλύματος αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσει κανείς την ευρύτερη περιοχή. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται το βραβευμένο Οινοποιείο Τσαγγαρίδη, το παραδοσιακό χωριό Λεμόνα, ο γραφικός καταρράκτης Κάτω Βρύσης και μια εντυπωσιακή μεσαιωνική πέτρινη γέφυρα. Οι λάτρεις της φύσης μπορούν να απολαύσουν πεζοπορίες και ποδηλατικές διαδρομές στο Δάσος Αμμάτι, ενώ οι γαστρονομικές επιλογές της περιοχής περιλαμβάνουν αυθεντικές κυπριακές ταβέρνες και ποιοτικά εστιατόρια με θέα στην ορεινή Πάφο.
Μάθε περισσότερα, στο Philoxenia Stone Suites.
Σχετικά
Γέμισε χρώματα η Λεμεσός: Το νέο mural στο πάρκο, είναι εντυπωσιακό
Ένα ξεχωριστό mural σε πάρκο του Αγίου Σπυρίδωνα!
Το Pendeli Resort Platres γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του
Το Pendeli Resort Platres γιόρτασε έναν χρόνο επιτυχημένης πορείας με μια ξεχωριστή βραδιά φιλοξενίας
Η ΣΑΝΤΥ επίσημος χορηγός για πρώτη φορά του Φεστιβάλ Φέγγαρος
Στηρίζει για πρώτη φορά έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους μουσικούς θεσμούς της Κύπρου
Μπήκαμε πρώτοι στο νέο Palm Beach Resort της Λάρνακας – Δείτε πώς θα είναι το εντυπωσιακό έργο των €140 εκατ.
Ξεναγηθήκαμε αποκλειστικά στους χώρους του Palm Beach Resort που ανοίγει το 2027 και σας παρουσιάζουμε πρώτοι τα εστιατόρια, τα δωμάτια, το spa και όλες τις λεπτομέρειες του νέου παραθαλάσσιου προορισμού
Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Ανεβαίνει στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες για σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου.
Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Πότε θα δούμε το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο, την πανσέληνο του Ιουλίου - Η επόμενη πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026
Ανακάλυψε σπουδές διεθνούς επιπέδου και μοναδική φοιτητική ζωή στο Open Day του UCLan Cyprus
Μια ξεχωριστή Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του στη Λάρνακα
Το νέο graffiti του νησιού θα το δεις στον Πρωταρά
Νέο έργο graffiti με θέμα τον θαλάσσιο βυθό κοσμεί τον Πρωταρά
H Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε 6 υπέροχους προορισμούς (για 3 μέρες)
Με τιμές που αρχίζουν από €16.99
Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Λορέντζο Καριέρε, γιος της Ματούλας που έγινε γνωστός από το «Bar»
Ήταν μέλος του συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» και σύζυγος της Έλενας Κατραβά
Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος - Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Στις παρυφές του Ακάμα, ένα πολυτελές θέρετρο συνδυάζει αυθεντική κυπριακή φιλοξενία και μοναδικές οικογενειακές εμπειρίες
Ένας οικογενειακός παράδεισος δίπλα στον Ακάμα