Live Music , Nightlife & Music

Κάτοικοι της υπαίθρου τραγουδούν [1η μουσική συνάντηση "στον Πάμπουλο"]

Μεγάλη συναυλία στις 27 Σεπτεμβρίου, στο κοινοτικό αμφιθέατρο της Αγίας Βαρβάρας, από 3 συγκροτήματα

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Εργαστήρι – Αλμυράς, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2011. Στόχος του εργαστηρίου είναι να δραστηριοποιηθεί σε πολιτιστικά και περιβαλλοντολογικά θέματα στον ευρύτερο χώρο της νότιας περιφέρειας Λευκωσίας, και γενικότερα στην ύπαιθρο της Κύπρου, με έδρα την Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας. Μέλη του Αλμυρά είναι αγρότες, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, ερευνητές, καλλιτέχνες, λογοτέχνες, μαθητές, οικοκυρές, φοιτητές, άνθρωποι με δεξιότητες, που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η αγάπη προς τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

 

Μεταξύ των σκοπών του εργαστηρίου είναι η προβολή και ανάδειξη της υπαίθρου μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις του συλλόγου, που αφορούν θέματα του πολιτισμού και φυσικού περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του σκοπού διοργανώνει στις 27 Σεπτεμβρίου συναυλία με 3 συγκροτήματα των οποίων τα μέλη τους είναι κάτοικοι της υπαίθρου (Αγία Βαρβάρα, Πέρα Χωριό Νήσου, Πέρα Ορεινής κ.λπ.) και ευρύτερα γνωστοί στο κυπριακό κοινό της έντεχνης και rock μουσικής.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό αμφιθέατρο της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο έχει χωρητικότητα πέραν των 300 ατόμων. Η συναυλία θα ξεκινήσει από τις 19.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 23.00 έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν άτομα και οικογένειες όλων των ηλικιών. Η είσοδος στη συναυλία για το κοινό θα είναι δωρεάν ώστε όλοι οι κάτοικοι της γύρω περιοχής να έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν.

 

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Κοινοτικό αμφιθέατρο Αγίας Βαρβάρας, επ. Λευκωσία, 19.00. Περισσότερες πληροφορίες για τον Αλμυρά και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:http://almyras.blogspot.com/ καθώς και https://www.facebook.com/groups/almyras/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close