28 September 2014
Things to Do , Εκδηλώσεις

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας & κομμωτικής [People help People]

Με παρουσίαση της καινούργιας κολεξιόν καταστημάτων ρούχων και παρουσίαση κομμωτικής

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014

Την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου, το Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρου σε συνεργασία με το So Chic Studio διοργανώνουν φιλανθρωπική επίδειξη μόδας και κομμωτικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Sesto Senso Club στη Λεμεσό.

 


Το CNTI είναι ο συντονιστής του Κυπριακού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου "CyberEthics" και πρωτοπόρος σε θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου στην Κύπρο. Το CyberEthics υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στo πλαίσιo του Προγράμματος Safer Internet, και αποτελείται από κόμβο ενημέρωσης, γραμμή καταγγελιών και γραμμή βοήθειας. Είναι, επίσης, ο Εθνικός Εκπρόσωπος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης Insafe και του Παγκόσμιου Οργανισμού Καταγγελιών Παράνομου Περιεχομένου INHOPE. Συνεργάζεται με διάφορους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Κύπρο, καθώς και με φορείς από το εξωτερικό με κύριο στόχο την εξασφάλιση ενός καλύτερου διαδικτύου για όλους.


Η εν λόγω εκδήλωση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας για βιωσιμότητα του Κυπριακού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου μετά το πέρας της Ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης.

 


Η ηθοποιός Έλενα Νικολάου θα είναι η παρουσιάστρια της εκδήλωσης αυτής. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα υπάρχει χορευτική παρουσίαση από τη σχολή χορού Fame Dance Studio, παρουσίαση καινούργιων κομματιών των καταστημάτων:
Attrattivo
Dantela
Ose
Sousourada
Le Sorelle
και μια πεντάλεπτη παρουσίαση κομμωτικής από το So Chic Studio.

Ώρα: 20.30. Είσοδος: €10 (με ένα ποτό). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ηλιάδα Σπύρου -Συντονίστρια Γραμμής Βοήθειας Ασφαλούς Διαδικτύου, στο iliada@cnti.org.cy ή στο 99980638 (9πμ – 5μμ).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close