7-10 November 2014
Live Music , Nightlife & Music

Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Απόλλων [το Νοέμβριο στην Πάφο]

Η εταιρεία "Apollon Artists" διοργανώνει ένα 4ήμερο φεστιβάλ στο Annabelle

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η εταιρεία "Apollon Artists"  ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Απόλλων που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πάφο.

Το Φεστιβάλ θα έχει διάρκεια τεσσάρων νυχτών (7, 8, 9, 10 Νοεμβρίου) και θα λάβει χώρα στους πολυτελείς χώρους του πεντάστερου ξενοδοχείου Annabelle στην Πάφο υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Yuri Zhislin ο οποίος με χαρά θα υποδεχθεί τους παγκοσμίου φήμης βιολιστές Natalia Lomeiko και Lise Berthaud, τον τσελίστα Kyril Zlotnikov και τον πιανίστα Charle.

Στο Φεστιβάλ που θα έχει ατμόσφαιρα συναυλίας, με το κοινό και τους μουσικούς να αισθάνονται ότι μοιράζονται μια ευχάριστη βραδιά μουσικής, θα ακουστούν έργα των Bach, Beethoven, Haydn, Mozart,  Schubert, Schumann, Mahler, Tchaikovsky, Brahms and Piazolla.

 

Σκοπός του φεστιβάλ, σύμφωνα με την υπεύθυνή του Σάσκια Κωνσταντίνου δήλωσε: "Σκοπός του φεστιβάλ είναι να αναδείξει την κλασική μουσική στη Μεσόγειο, κι αυτό ελπίζουμε να επιτευχθεί μέσω των παγκοσμίου φήμης μουσικών που θα συμμετάσχουν. Επιπλέον, το φεστιβάλ θα τονίσει και την ανάγκη ανάπτυξης μιας ευρείας βάσης κλασικής μουσικής μέσω της εκπαίδευσης. Για το σκοπό αυτό, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιούνται τα πρωινά, εκπαιδευτικές συναυλίες για μαθητές. Η κλασική μουσική θεωρείται από πολλούς ελιτιστική για αυτό υπάρχει ένας διεθνής και διαρκής αγώνας για να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι που θα φέρουν τον κόσμο κοντά στις συναυλίες κλασικής μουσικής".

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close