Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Χάλκινη η Βαλέρια του Mr. (in)theory [World Cocktail Championship]

Ο Σωτήρης Σαββίδης, ιδιοκτήτης του (in)Theory, συμμετείχε στο "World Cocktail Championship", που έγινε στο Cape Town, μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2014

Ο Σωτήρης Σαββίδης διαγωνίστηκε με τη «Βαλέρια». Έτσι ονόμασε το κοκτέιλ του με το οποίο ταξίδεψε στο Cape Town, για να λάβει μέρος στο World Cocktail Championship. Ένα κοκτέιλ που, όπως ο ίδιος δήλωσε στο περιοδικό Check In Σεπτεμβρίου, είχε βάλει τους δικού του στόχους: να μας συνεπάρει, να μας αποπλανήσει, να μας δροσίσει με την ομορφιά, την ευχάριστη γεύση και το άρωμά της -η Βαλέρια. Και τα κατάφερε!
 

Με την παρουσία της στο διαγωνιστικό κομμάτι του "World Cocktail Championship", που έγινε στο Cape Town, μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου, η Βαλέρια αποπλάνησε συμμετέχοντες, κοινό και κριτική επιτροπή, και κατάφερε να βάλει τον Σωτήρη Σαββίδη, τον Mr. (in)theory», στην τρίτη θέση αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας μας όλους περήφανους και αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους bartender στο νησί.
 

Οπότε, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τον Σωτήρη να επιστρέψει στο νησί και στο σπίτι του, το (in)theory που φέτος μάλιστα κλείνει δύο χρόνια ζωής, έτσι ώστε να δοκιμάσουμε το βραβευμένο πλέον cocktail "Βαλέρια", με το οποίο πρόσθεσε στη συλλογή του μία ακόμα διάκριση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close