Things to Do , Εκδηλώσεις

Ζήσε την εμπειρία [χειμερινές δραστηριότητες στη Λάρνακα δωρεάν]

Πρόγραμμα δωρεάν εμπειριών στη Λάρνακα κατά την περίοδο του χειμώνα για ντόπιους και ξένους τουρίστες

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2014

Ελκυστικό πρόγραμμα δωρεάν δραστηριοτήτων για τους τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας κατά τη χειμερινή περίοδο ετοίμασε και φέτος η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας. Στόχος της δράσης αυτής που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά, είναι ο εμπλουτισμός του χειμερινού τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας και η ενίσχυση της εμπειρίας του τουρίστα στην περιφέρεια.

 

Οι δραστηριότητες ισχύουν για την περίοδο 1ης Νοεμβρίου 2014 μέχρι την 30η Απριλίου 2015 και πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με τη στήριξη του ΚΟΤ, των Δήμων Λάρνακας, Αθηένου και Λευκάρων, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, του Πάρκου Καμήλων στον Μαζωτό και της φάρμας “Golden Donkeys”.

 

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας κ. Ντίνος Λευκαρίτης επεσήμανε ότι η Λάρνακα είναι ένας προορισμός που προσφέρεται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου δεδομένου ότι και οι πλείστες ξενοδοχειακές μονάδες παραμένουν ανοικτές κατά τη χειμερινή περίοδο. Πρόσθεσε ότι: "η πρωτοποριακή αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων επιδιώξεών μας για αύξηση των αφίξεων κατά τους μήνες χαμηλής αιχμής. Τούτο προϋποθέτει, μεταξύ άλλων, και την διατήρηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα και αυτό ακριβώς είναι που ενισχύουμε εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα το πακέτο του τουρίστα. Παράλληλα, μέσω των δραστηριοτήτων, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον πολιτισμό και την παράδοσή μας. Ευχαριστούμε τους Οργανισμούς, τις Τοπικές Αρχές και τις Εταιρείες που συνεργάστηκαν ώστε να μπορέσουμε να καταρτίσουμε ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα".  

 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δωρεάν δραστηριοτήτων με την ονομασία “Larnaka Winter Experiences, Culture-Fitness-Fun”, έχει ως ακολούθως:
Δευτέρα: Μάθημα Beach Gymnastics στην παραλία των Φοινικούδων. 

Τρίτη: Επίσκεψη στο Πάρκο Καμήλων στον Μαζωτό.

Τετάρτη: Δίωρη ξενάγηση στην πόλη της Λάρνακας με επαγγελματία ξεναγό.

Πέμπτη: Παραδοσιακή Ημέρα στην Αθηένου. Περιλαμβάνει επίσκεψη στο Καλλινίκειο Μουσείο και στον παλιό Αλευρόμυλο και παρουσίαση της παρασκευής χαλουμιού στην αναπαλαιωμένη οικεία του Πατήρ Καλλίνικου του Σταυροβουνιώτη.

Παρασκευή: Γνωριμία με την περιοχή της "Σκάλας" και τους κεραμίστες της περιοχής με τη συνοδεία επαγγελματία ξεναγού.

Σάββατο: Εκδρομή στα χωριά της Λάρνακας με ξεναγό. Περιλαμβάνει επίσκεψη στα γραφικά Λεύκαρα και κεράσματα στην αυλή του Δημαρχείου, επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας και στη φάρμα Golden Donkeys όπου οι επισκέπτες θα εμπλέκονται σε παραδοσιακές δραστηριότητες όπως είναι η παρασκευή κυπριακών εδεσμάτων και επιδείξεις παρασκευής κυπριακών προϊόντων.

Κυριακή: Μουσικές Κυριακές στην εξέδρα των Φοινικούδων που διοργανώνεται από τον ΚΟΤ και το Δήμο Λάρνακας.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.larnakaregion.com. Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στις δραστηριότητες ισχύει για όλους όσους διαμένουν σε αδειούχα ξενοδοχειακά καταλύματα της Περιφέρειας Λάρνακας, ξένους αλλά και ντόπιους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close