21-27 November 2014
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Annabelle

Με αυτή την κούκλα δεν θέλεις να "παίξεις"!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2014

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο James Wan (ο άνθρωπος που ξεκίνησε το franchise του ‘Saw’ και σκηνοθέτησε το ‘Insidious’) μας χάρισε το ‘The Conjuring’, ένα απολαυστικό φιλμ μεταφυσικού περιεχομένου –βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που πολλοί χαρακτήρισαν ως την ‘ταινία τρόμου του 2013’.

 

Στο ‘The Conjuring’ λοιπόν ο Wan μάς συστήνει μια πορσελάνινη κούκλα ονόματι Annabelle που, ακόμα και πίσω από το προστατευτικό τζάμι στο σπίτι των δαιμονολόγων-ερευνητών Warren, φάνταζε πολύ ανατριχιαστική... Ήρθε η στιγμή λοιπόν να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την Annabelle, η οποία τώρα γίνεται πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία τρόμου του John R. Leonetti (σε παραγωγή James Wan), κάτι σαν prequel του ‘The Conjuring’, με την ιστορία να τοποθετείται χρονικά πριν τα γεγονότα του Conjuring, και την Anabelle να καταλήγει στα χέρια μιας οικογένειας, μετά από ένα τραγικό συμβάν.

 

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο John επιλέγει να κάνει δώρο στην έγκυο σύζυγό του μια vintage κούκλα. Ένα βράδυ το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών, οι οποίοι φεύγοντας, δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά... Όταν μια σειρά από ανεξήγητα, εφιαλτικά επεισόδια αρχίσουν να συμβαίνουν στο σπίτι, η οικογένεια θα αντιληφθεί πως τελικά, πίσω από την Annabelle, κρύβεται μια σκοτεινή, μοχθηρή οντότητα που έχει έναν και μοναδικό σκοπό: τον θάνατο.

 

Με λίγα λόγια... άσε μας κουκλίτσα μου!

 

Καθ και ΣΚ 19.45

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close