Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2014
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο James Wan (ο άνθρωπος που ξεκίνησε το franchise του ‘Saw’ και σκηνοθέτησε το ‘Insidious’) μας χάρισε το ‘The Conjuring’, ένα απολαυστικό φιλμ μεταφυσικού περιεχομένου –βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που πολλοί χαρακτήρισαν ως την ‘ταινία τρόμου του 2013’.
Στο ‘The Conjuring’ λοιπόν ο Wan μάς συστήνει μια πορσελάνινη κούκλα ονόματι Annabelle που, ακόμα και πίσω από το προστατευτικό τζάμι στο σπίτι των δαιμονολόγων-ερευνητών Warren, φάνταζε πολύ ανατριχιαστική... Ήρθε η στιγμή λοιπόν να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την Annabelle, η οποία τώρα γίνεται πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία τρόμου του John R. Leonetti (σε παραγωγή James Wan), κάτι σαν prequel του ‘The Conjuring’, με την ιστορία να τοποθετείται χρονικά πριν τα γεγονότα του Conjuring, και την Anabelle να καταλήγει στα χέρια μιας οικογένειας, μετά από ένα τραγικό συμβάν.
Η ιστορία έχει ως εξής. Ο John επιλέγει να κάνει δώρο στην έγκυο σύζυγό του μια vintage κούκλα. Ένα βράδυ το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών, οι οποίοι φεύγοντας, δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά... Όταν μια σειρά από ανεξήγητα, εφιαλτικά επεισόδια αρχίσουν να συμβαίνουν στο σπίτι, η οικογένεια θα αντιληφθεί πως τελικά, πίσω από την Annabelle, κρύβεται μια σκοτεινή, μοχθηρή οντότητα που έχει έναν και μοναδικό σκοπό: τον θάνατο.
Με λίγα λόγια... άσε μας κουκλίτσα μου!
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
21 Νοεμβρίου - 27 Νοεμβρίου 2014
Σχετικά
«Οδύσσεια»: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της
Νέο κινηματογραφικό τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
Οι 6 πρεμιέρες του Ιουλίου φέρνουν δράση, αγωνία, έρωτα και μεγάλους πρωταγωνιστές
Από τον ανατρεπτικό Robin Hood του Hugh Jackman και τη νέα ταινία του François Ozon μέχρι ρομαντικές κομεντί, ψυχολογικά θρίλερ και δυνατά δράματα, οι κινηματογραφικές αίθουσες υποδέχονται έξι πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που καλύπτουν κάθε κινηματογραφικό γούστο
Τρέιλερ: Νικόλ Κίντμαν και Σάντρα Μπούλοκ ανακατεύουν «Μαγικά Φίλτρα 2»
28 χρόνια μετά τα πρώτα... ξόρκια, Σάντρα Μπούλοκ και Νικόλ Κίντμαν επιστρέφουν με νέα «Μαγικά Φίλτρα» τον Σεπτέμβριο.
Το AFI έστεψε το «Blazing Saddles» ως την πιο αστεία ταινία όλων των εποχών προς τιμήν του Μελ Μπρουκς
Με αφορμή τα 100ά γενέθλια του Μελ Μπρουκς, το American Film Institute έδωσε συμβολικά την κορυφή της λίστας των κορυφαίων κωμωδιών στο εμβληματικό «Blazing Saddles».
Βαθιά νερά: Η Μπίλι Άιλις ξεκίνησε γυρίσματα για τον «Γυάλινο Κώδωνα» της Σίλβια Πλαθ
Το μοναδικό πεζογράφημα που εκδόθηκε στην σύντομη ζωή της σπουδαίας Αμερικανής ποιήτριας, αποτελεί πυλώνα της Λογοτεχνίας και τόσο η Άιλις στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της, όσο και η Σάρα Πόλεϊ που το αναλαμβάνει σκηνοθετικά, έχουν βουνό μπροστά τους.
Μαραθώνιος Θερινών Προβολών 2026: Αναλυτικά οι 22 κινηματογραφικές ταινίες που θα δούμε φέτος κάτω από τ' αστέρια
Από τις 15 Ιουλίου έως τις 13 Σεπτεμβρίου ο Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια φιλοξενεί ένα πλούσιο πρόγραμμα με βραβευμένες ταινίες από όλο τον κόσμο
Κυπριακή ταινία θα επιλεγεί για πρώτη φορά ως μία πιθανή υποψηφιότητα στα Όσκαρ
Αρχίζει η διαδικασία για την επιλογή της Κυπριακής Υποψηφιότητας για την κατηγορία του Βραβείου Καλύτερης Ξένης Ταινίας, στην 99η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ
Το «Michael» γίνεται η πιο εμπορική βιογραφική ταινία όλων των εποχών
Η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Μάικλ Τζάκσον συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στις αίθουσες, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αφήνοντας πίσω ακόμη και το πολυβραβευμένο «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν.
Έρχεται ντοκιμαντέρ για το θρυλικό παρασκήνιο του «American History X»
Μια από τις αξέχαστες ιστορίες καβγάδων και υποτίμησης της υπογραφής στο νεότερο Χόλιγουντ, ξαναζωντανεύει από το θύμα της, τον Τόνι Κέι, που πρακτικά ολοκλήρωσε την σχέση του με την βιομηχανία αμέσως μετά το ντεμπούτο του.
Μια ξεχωριστή υπαίθρια βραδιά κινηματογράφου στη Λευκωσία
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού μήκους που εξερευνούν θέματα νεότητας, ταυτότητας, σεξουαλικότητας, σχέσεων, οικογένειας και προσωπικής εξέλιξης
Θερινός κινηματογράφος σε έναν υπέροχο κήπο στη Λευκωσία
Οι 5 γερμανικές ταινίες που θα προβληθούν στον κήπο του Ινστιτούτου Γκαίτε