Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2014
Το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριου Γ’ διοργανώνει την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας "The Hundred foot Journey" ( Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά) του Λάσε Χάλστρομ την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στις 19.45 στο K-CINEPLEX Στροβόλου.
Ελάτε να απολαύσουμε την πολυτάλαντη Έλεν Μίρεν να κάνει εξάσκηση στα γαλλικά της, σε μια ταινία με "κουζίνες" που αντιμάχονται η μια την άλλη με άνισους όρους: από τη μια ένα εστιατόριο με γαλλική κουζίνα και αστέρι Μισελέν, το οποίο διατηρεί η -μη-μου-άπτου γαλλίδα μαντάμ Μαλορί (Έλεν Μίρεν) και ακριβώς απέναντι, ένα νέο ινδικό εστιατόριο μιας οικογένειας Ινδών που πρόσφατα μετακόμισε στη Γαλλία. Μεταξύ των δυο “ανταγωνιστών”, λοιπόν, θα ακολουθήσει μια γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.
Ο τρεις φορές προτεινόμενος για Όσκαρ, Σουηδός σκηνοθέτης Λάσε Χάλστρομ που το 2000 μας χάρισε το "Chocolat", επιστρατεύει το ανεξάντλητο ταλέντο της βραβευμένης με Όσκαρ Έλεν Μίρεν και παραδίδει ένα πεντανόστιμο γαστριμαργικό δράμα βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Richard C. Morais. Στην καρέκλα των παραγωγών κάθονται οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Όπρα Γουίνφρεϊ και Τζούλιετ Μπλέικ.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι €10 και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριου Γ΄. Τα εισιτήρια διατίθενται στο ταμείο του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄, στο τηλ. 22405165.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
15 Οκτωβρίου 2014
Σχετικά

Δωρεάν εργαστήρια συγγραφής σεναρίου από τον Σταύρο Παμπαλή
Τα εργαστήρια διοργανώνονται από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας

Μέρες κεραμικής τέχνης και πηλού στην Αγία Νάπα
Ένα ακόμη σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Σεπτέμβριο

Ανακοινώθηκε το επόμενο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ σε ένα υπέροχο χωριό της Κύπρου
Με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό

Αποχαιρετάμε το κυπριακό καλοκαίρι με 20 υπέροχες εκδηλώσεις
Το υπόλοιπο του Αυγούστου γεμίζει με μουσική, πολιτισμό και δροσερές στιγμές σε όλη την Κύπρο

Έρχεται ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο μουσική, παιχνίδια και BBQ
Η Νεολαία Φρενάρους μας προσκαλεί για μεσημεριανό πάρτι

Κατακόκκινη Πανσέληνος, περίπατος και βραδιά γνωριμίας με μουσική στην Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά στο παραλιακό πεζοδρόμιο

«Η μουσική συναντά τη γλυπτική», την Τρίτη στον παραλιακό του Πρωταρά
Συνεχίζεται την Τρίτη 19 Αυγούστου ο κύκλος εκδηλώσεων «Η μουσική συναντά τη γλυπτική»

«Τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες»: μουσικοχορευτική παράσταση, με καλό σκοπό
Φιλανθρωπική εκδήλωση, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την υποστήριξη μαθητών και φοιτητών από τις πυρόπληκτες κοινότητες της Ορεινής Λεμεσού.

3 πράγματα για να κάνεις σήμερα Δευτέρα στο χωριό
Τα χωριά που συνεχίζουν και σήμερα τις εκδηλώσεις τους

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά

Το πιο ανεβαστικό πάρτι, επιστρέφει "Μες τες Στράτες" του Καλοπαναγιώτη
Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο πάρτι μες στη στράτα με λαϊκή μουσική

7 χωριά για να παίξεις τόμπολα το σαββατοκύριακο
Αν λοιπόν έχεις την τύχη με το μέρος σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πού θα έχει bingo night