7-15 November 2014
Arts & Culture , Επόμενες Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Περί Τέχνης

6 φωτογράφοι εκθέτουν φωτογραφίες που απαθανάτισαν με το φωτογραφικό τους φακό!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2014

Οι Κυριάκος Αχιλλέως, Αντρέας Κωνσταντινίδης, Στέλιος Μουσαρρής, Άννας Σολομωνίδου, Φίλιππος Σωτηρίου και Λίλη Χρίστου παρουσιάζου στο καφενείο "Περί Τέχνης" μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 7.30.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Νοεμβρίου.  

 

Γνώρισε τους συμμετέχοντες:
Κυριάκος Αχιλλέως: Αυτοδίδακτος επαγγελματίας φωτογράφος. Συμμετέιχε σε πληθώρα εκθέσεων και η δουλειά του βρίσκεται σε έντυπες εκδόσεις από το 1999. Ζει και εργάζεται στη Λάρνακα. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες από περιοχές της Λάρνακας.

 

Αντρέας Κωνσταντινίδης: Σπούδασε τεχνικός λήψης φωτογραφιών στα ΙΕΚ Ακμή Θεσσαλονίκης. Στην επικείμενη έκθεση θα παρουσιάσει φωτογραφίες από τη συλλογή ”Street photos”. Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσίαση δουλειάς του στην Κύπρο μετά από δύο ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα.

 
Στέλιος Μουσαρρής: Σπόυδασε model making στο Bournemouth Arts University. Η φωτογραφία είναι η αγαπημένη του ενασχόληση πέραν της εργασίας του. Στην έκθεση στο "Περί Τέχνης" θα παρουσιάσει πορτρέτα από τη σειρά ”Conversations”.
 
Άννα Σολομωνίδου: Σπούδασε τουριστικές επιστήμες στη Ρώμη και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Έχει κερδίσει πρώτο, δεύτερο και τέταρτο βραβείο σε διαγωνισμούς του Συνδέσμου Επαγγελματιών Γωτογράφων Λάρνακας. Ζει και εργάζεται στη Λάρνακα. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες της από τα ταξίδια της ανά το κόσμο.
 
Φίλιππος Σωτηρίου: Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου όπως τα Reuters, associated press κ.ά., καλύπτοντας σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην Κύπρο και το εξωτερικό. Το 2009 κέρδισε το βραβείο ”δημοφιλέστερης φωτογραφίας” του Magnum Agency Λονδίνου. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες από τοπία ανά τον κόσμο.
 
Λίλη Χρίστου: Φοίτησε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών Ρώμης. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ζει στη Λάρνακα όπου διατηρεί δικό της εργαστήρι. Ασχολείται με την ψηφιακή φωτογραφία. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες της από τη συλλογή ”Υδάτινες αντανακλάσεις”.
Ώρα: 19.30. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99725590.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close