11-18 January 2015
Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

Mια φορά και έναν καιρό στην… ΕΘΑΛ

Με το τρυφερό παραμύθι "Ο Αυγερινός και η Πούλια" του Δημήτρη Αδάμη θα υποδεχθεί η ΕΘΑΛ τη νέα χρονιά!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2014

Κάποτε σ’ έναν τόπο μακρινό και κοντινό συνάμα, ήταν ένα κορίτσι, η Πούλια. Ζούσε μαζί με το βασιλιά πατέρα της που είχε παντρευτεί μια δεύτερη γυναίκα, αφού η πρώτη πέθανε. Αυτή η γυναίκα-βασίλισσα- είχε ένα γιο, τον Αυγερινό. Στο πρόσωπό του η Πούλια θα βρει τον καλύτερο αδερφό, το φύλακα άγγελό της.

Όμως η μητέρα του Αυγερινού είναι μάγισσα και έχει άλλα σχέδια… Ο Αυγερινός θα προστατέψει την Πούλια και οι δυο τους ξεκινούν για ένα μακρινό ταξίδι. Η βασίλισσα-μάγισσα τους ακολουθεί. Θα περάσουν απίστευτες περιπέτειες σε ένα παραμυθένιο ταξίδι που κρύβει παγίδες αλλά και εκπλήξεις και κάποια στιγμή τα δύο αδέλφια θα ζήσουν μια μαγική μεταμόρφωση.

Ο Αυγερινός γίνεται ελάφι! Το κορίτσι και το ελάφι συνεχίζουν μαζί…Η αλήθεια και η αδερφική αγάπη αυτών των δυο παιδιών θα νικήσει το κακό και θα τα οδηγήσει να λάμψουν στον ουρανό σαν τα δυο φωτεινά αστέρια που ακόμα μας φωτίζουν, τον Αυγερινό και την Πούλια.

 

Ένα χρόνο ακριβώς μετά τη δυναμική επιστροφή της ΕΘΑΛ στις παιδικές παραγωγές με το έργο του δημοφιλούς συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά "Τα Γουρουνάκια Κουμπαράδες", μια συμπαραγωγή του Θεάτρου της Λεμεσού με το Θέατρο Ριάλτο, η ΕΘΑΛ επιστρέφει με μια διαφορετική πρόταση και πάλι με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Γονέων Λεμεσού και το Θέατρο Ριάλτο.

"Ο Αυγερινός και η Πούλια" σε θεατρική μορφή του Δημήτρη Αδάμη και σε διασκευή/σκηνοθεσία του γνωστού σκηνοθέτη και εκπαιδευτικού Νίκου Νικολαΐδη κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου. Τα σκηνικά/ κοστούμια υπογράφει η Θέλμα Κασουλίδου, τον σχεδιασμό πολυμέσων η Άννα Φωτιάδου, τη μουσική σύνθεση ο Γιώργος Κολιάς, τις χορογραφίες ο Χάμιλτον Μοντέιρο, και τους σχεδιασμούς φωτισμών ο Βασίλης Πετεινάρης. Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Βρόντη, Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Βασίλης Χαραλάμπους, Γιάννος Αντωνίου, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Χάρης Ευριπίδου και η Μαρία Βιολάρη.

Ώρα: 11.00 & 15.30. Εισιτήρια: €7 & €5. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο: 77777745 & www.ethal.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close