Arts & Culture , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Kάνε θέατρο με την Ιωάννα Σιαφκάλη

Η Γκαλερί Τέχνης Δρώμενα διοργανώνει θεατρικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, με τη γνωστή ηθοποιό

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2014

Mέσα από το δημιουργικό παιχνίδι και τη συνεργασία σε ομάδες, καλλιεργείται η αυτοέκφραση, μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, η κινησιολογία, η γλωσσική καλλιέργεια αλλά και η ταύτιση λόγου και κίνησης και παράλληλα αναπτύσσεται η αισθητική αντίληψη μέσα από την προετοιμασία μιας θεατρικής παράστασης. Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένας τρόπος επικοινωνίας που βοηθά το παιδί μέσω της απελευθέρωσης της φαντασίας του, της επικοινωνίας και της καλλιέργεια (κατανόησης) των ανθρωπίνων σχέσεων.  

Ο τρόπος αναγνώρισης των θεατρικών εργαστηρίων στα οποία διδάσκει η κυρία Ιωάννα Καμμένου Σιαφκάλη και τα θέματα που την απασχολούν, προσφέρουν την δυνατότητα για υγιή και δημιουργική απασχόληση, αλλά κυρίως καλλιεργούν αισθητικά τα νέα παιδιά.

Η Ιωάννα Σιαφκάλη σπούδασε Θέατρο στη Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.  Εργάστηκε στην Ελλάδα και στην Κύπρο με το ΘΟΚ, Θέατρο Ένα, ΕΘΑΛ Λεμεσού και Θέατρο Σκάλα Λάρνακας. Συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΡΙΚ, Σίγμα και ΑΝΤ1 σε τηλεοπτικές σειρές.  Παρακολούθησε σεμινάριο για θεατρικό παιχνίδι με παιδιά. Για χρόνια συνεργάζεται με το Δήμο Στροβόλου διατηρώντας θεατρικά εργαστήρια για παιδιά κάθε ηλικίας.

 

Οι ομάδες καθορίζονται ανάλογα με την ηλικία και τα εργαστήρια λειτουργούν καθημερινές καθώς και το Σάββατο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99583230.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close