Things to Do , Εκδηλώσεις

Στη Μαρίνα Λεμεσού, θα κάνουμε Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα

Η Μαρίνα Λεμεσού γιορτάζει τα πρώτα της Χριστούγεννα με πολλές εκδηλώσεις και τη φωταγώγηση του πρώτου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2014

Η Μαρίνα Λεμεσού είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα φετινά Χριστούγεννα με πληθώρα εκδηλώσεων στο εορταστικό ημερολόγιό της, που θα συναρπάσουν τόσο τους επισκέπτες όσο και τους κατοίκους της.

 

Με σκοπό τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Funraising, η Μαρίνα Λεμεσού μας προσκαλεί στη φωταγώγηση των πρώτων Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα, με ζωντανή μουσική και πολλή διασκέδαση, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στις 18.00 στην Κεντρική Πλατεία της Μαρίνας. Οι Batukinio, η Ριάνα Αθανασίου, η Παιδική Χορωδία της Διάστασης και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό για τη φωταγώγηση του πρώτου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Μαρίνας Λεμεσού.

 

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, καθώς και στα εστιατόρια, ενώ τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά για γιορτινές αγορές και χριστουγεννιάτικα δώρα.

 

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με τις εκδηλώσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com, https://www.facebook.com/LimassolMarina

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close