Live Music , Nightlife & Music

Super Christmas Concert 2014

Παρέλαση αστέρων και φέτος στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη γιορτή του Super FM, του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2014

Πέρσι το concept δούλεψε πολύ καλά. Η προσέλευση στη συναυλία ήταν αθρόα, ο φιλανθρωπικός σκοπός για τον οποίο παρουσιάστηκε η συναυλία επετεύχθη, αφού (όπως θα γίνει και φέτος) τα έσοδα πήγαν στον "Ραδιομαραθώνιο", ενώ και ο αριθμός των πωλήσεων του CD που προέκυψε στην πορεία ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Όλα αυτά ελπίζουμε να γίνουν και φέτος.

 

Το επίσης δυνατό φετινό line up σε συνδυασμό και με τη συμμετοχή του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος θα έχει τη διεύθυνση παραγωγής και καλλιτεχνική επιμέλεια, σίγουρα θα βοηθήσει το "Super Christmas Concert 2014" να έχει ανάλογη και ακόμα πιο επιτυχή έκβαση. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ το opening θα κάνει με ένα DJ set ο Andrew P. Στη συναυλία θα συμμετέχει και η παιδική χορωδία από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ σαν σπέσιαλ γκεστ θα εμφανιστεί και η  Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

Σημείωσε τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν:

ΚΙΝGS
OTHERVIEW
Γιώργος Γιαννιάς
Στέλλα Καλλή
Μαρία Έλενα Κυριάκου
Χρήστος Μενιδιάτης
Γιώργος Παπαδόπουλος
Στέφανος 'Doody' Χριστοφόρου
Γιώργος Τσαλίκης
 

Μάθε ακόμα ότι...
Oι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο SUPER CHRISTMAS CONCERT έχουν ήδη ηχογραφήσει και από  ένα αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι ο καθένας. Αυτά τα τραγούδια αφού παρουσιαστούν στη συναυλία, θα κυκλοφορήσουν, όπως και πέρσι, σε ένα χριστουγεννιάτικο CD με τίτλο "SUPER CHRISTMAS Vol.2" (η συνέχεια της περσινής συλλογής) που θα διατεθεί με την εφημερίδα "Η Σημερινή" την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.
 

Tετάρτη 17 Δεκεμβρίου, Στάδιο Ελευθερία-Τάσσος Παπαδόπουλος, Λευκωσία, 19.30. Εισφορά στον Ραδιομαραθώνιο με δικαίωμα εισόδου: €10 (παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν).

 

Εισιτήρια για το Super Christmas Concert μπορείτε να βρείτε μέσω ηλεκτρονικής αγοράς από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy, σε όλα τα καταστήματα ACS Courier παγκύπρια και σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.

 

Μέγας Χορηγός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟY

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close