Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Είναι νέοι, ωραίοι και με διάσημα... επίθετα!

Αυτά είναι τα δέκα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ που θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον, τόσο με την προσωπική όσο και με την επαγγελματική τους ζωή!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2014

Το να είσαι έξυπνος, εργατικός και ταλαντούχος δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι θα κάνεις και καριέρα. Ειδικά όταν μιλάμε για τον αδηφάγο χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Χιλιάδες νέοι ηθοποιοί τρέχουν καθημερινά από οντισιόν σε οντισιόν ελπίζοντας να ζήσουν και αυτοί με τη σειρά τους το όνειρο. Το αμερικανικό όνειρο. Τα πράγματα φυσικά γίνονται λίγο (έως πολύ) πιο εύκολα, όταν στο σόι σου έχεις ήδη έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη, που το όνομά του και μόνο είναι αρκετό για να ανοίξει τις σωστές πόρτες διάπλατα.

Αυτά είναι δέκα, φρέσκα και πολλά υποσχόμενα νέα πρόσωπα που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της τηλεόρασης και του σινεμά, με εισιτήριο πάντα το ταλέντο τους, αλλά και τους... διάσημους συγγενείς τους!



Lily Collins
Γεννήθηκε το 1989 και είναι κόρη του διάσημου μουσικού Phil Collins. Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία δύο ετών, όταν έπαιξε στη σειρά "Growing Pains" του BBC. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ και πήρε τον πρώτο της σημαντικό ρόλο στη νεανική σειρά "902010". Το 2009 υποδύθηκε την κόρη της Sandra Bullock στην ταινία "The Blind Side" και στη συνέχεια πήρε το ρόλο της Χιονάτης στο "Mirror Mirror".

 


Gia Coppola
Γεννήθηκε το 1987 και είναι εγγονή του μεγάλου δημιουργού Francis Ford Coppola και ανιψιά της σκηνοθέτριας Sofia Coppola. Η Gia Coppola "μεγάλωσε", όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα στα κινηματογραφικά σετ του Χόλιγουντ. Εξ ου και το 2013 έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία με τίτλο "Palo Alto" με πρωταγωνιστές τους James Franco και Emma Roberts, η οποία απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτικούς.

 


Emma Roberts
Γεννήθηκε το 1991 στη Νέα Υόρκη. Είναι κόρη του "macho" ηθοποιού Eric Roberts και ανιψιά της βραβευμένης με Όσκαρ Julia Roberts. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2001 στο "Blow" πλάι στον Johnny Depp και στη συνέχεια συμμετείχε σε blockbuster επιτυχίες όπως το "We are the Millers", αλλά και στη βραβευμένη ανθολογία τρόμου "American Horror Story". Φέτος πρωταγωνίστησε στο "Palo Alto" της Gia Coppola με τον James Franco, ενώ το 2015 θα τη δούμε στο "Michael", ξανά στο πλευρό του Franco.

 



Jack Kilmer
Γεννήθηκε το 1995 και είναι γιος του ηθοποιού Val Kilmer. To 2013 πρωταγωνίστησε με την Emma Roberts και τον James Franco στην ταινία "Palo Alto" της Sofia Coppola (στην οποία συμμετείχε και ο πατέρας του), ενώ το 2015 θα τον δούμε στις ταινίες "The Stanford Prison Experiment", "Aaron Baby Superfecta" και "Len and Company".




Dakota Johnson
Γεννήθηκε το 1989 στο Τέξας. Είναι κόρη του ηθοποιού Don Johnson και της Melanie Griffith και εγγονή της μούσας του Alfred Hitchcock, Tippi Hedren. Έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά το 1999 μέσα από την ταινία "Crazy in Alabama", ενώ το Φεβρουάριο του 2015 το όνομά της θα συζητηθεί ιδιαιτέρως, μια που θα ενσαρκώσει το ρόλο της Anastasia Steele στην πολυ-αναμενόμενη μεταφορά του best seller βιβλίου "Fifty Shades of Grey".

 


Dylan Penn
Γεννήθηκε το 1991 και είναι κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ Sean Penn και της ηθοποιού Robin Wright. Είναι μοντέλο και πρώην δεσμός του Robert Pattinson. Το 2013 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της GAP ενώ έχει ποζάρει για περιοδικά όπως GQ, W και Elle. Το 2015 θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία τρόμου "The Condemned".

 


Mickey Sumner
Γεννήθηκε το 1984 και είναι κόρη του διάσημου μουσικού Sting (Gordon Sumner) και της Trudie Styler. Ξεκίνησε την καριέρα της στο σινεμά το 2006 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από είκοσι ταινίες. Ο πιο σημαντικός ρόλος τής μέχρι τώρα πορείας της ήταν το 2012, στο "Frances Ha", όπου και υποδύθηκε τη Sophie, την καλύτερη φίλη της πρωταγωνίστριας Greta Gerwig.

 



Zoe Kravitz
Γεννήθηκε το 1988 και είναι το μοναχοπαίδι του γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή Lenny Kravitz και της Lisa Bonet. Είναι μοντέλο και τραγουδίστρια, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική τα τελευταία επτά χρόνια. Έχει συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά "Californication", ενώ έχει παίξει σε blockbuster ταινίες όπως "X-Men: First Class", "Αfter Earth" και "Divergent".

 


Remy Bennett

Εγγονή του αισθαντικού τραγουδιστή Tony Bennett, ο οποίος συνεργάστηκε φέτος με τη Lady Gaga για τη δημιουργία ενός κοινού άλμπουμ με τίτλο "Cheek to Cheek", η Remy Bennett συμμετείχε στη σειρά "Boardwalk Empire" και στο "The Wolf of Wall Street" του Martin Scorsese, ενώ
το 2014 σκηνοθέτησε, έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε στην ταινία "Buttercup Bill".

 



Ansel Elgort
Γεννήθηκε το 1994 και είναι γιος του φωτογράφου της Vogue, Arthur Elgort. Είναι ηθοποιός, μοντέλο και DJ. Το 2013 κέρδισε ένα μικρό ρόλο στην ταινία τρόμου "Carrie", ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στο blockbuster "Divergent". Το 2014 υποδύθηκε το ρόλο του Augustus Waters στην κινηματογραφική μεταφορά του "The Fault in Our Stars" και το 2015 θα τον δούμε και πάλι στο sequel του "Divergent".

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close