Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Sicily cafe: η νέα άφιξη της πρωτεύουσας [με άρωμα ιταλικού καφέ]

Από την Ελλάδα μας έρχεται η νέα άφιξη στο χώρο του καφέ!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2015

Ένα πράγμα για το οποίο φημίζεται η Ιταλία είναι ο καφές της, ο οποίος είναι είδος ανάγκης για πολλούς ανθρώπους. Έναν καφέ που τώρα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε και στην Κύπρο μέσω της νέας καφετερίας που λειτούργησε στην πρωτεύουσα με την ονομασία Sicily cafe.

 

Πρόκειται για ελληνική αλυσίδα (παρόλο που το όνομα των Sicily cafe προέρχεται από τη Σικελία όπου υπάρχουν παρά πολλές Ελληνόφωνες περιοχές), η οποία πρωτολειτούργησε στη Λάρισα, ενώ σύντομα επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα με το δίκτυο να διευρύνεται με τη μέθοδο του franchise και νέα καταστήματα να "προσγειώνονται" σε, Αθηνά, Ιωάννινα, Βόλο κ.ά., φτάνοντας πριν από λίγες μέρες και στη Λευκωσία.

 

Στο μενού του Sicily cafe θα βρεις από κρύους και ζεστούς καφέδες, μέχρι φρέσκους χυμούς, ροφήματα σοκολάτας, τσάι κ.ά., τα οποία μπορούν να συνοδευτούν με φρέσκα σάντουιτς, cupcakes, muffins, καθώς και cookies. Και όλα σε πολύ προσιτές τιμές, όπως άλλωστε προστάζει η εποχή (για παράδειγμα ο κυπριακός καφές είναι μόλις στο €1, ο καφές φίλτρου €2, και ο Νέσκαφε €2, ενώ το σάντουιτς SICILIA -με ψωμί λιαστής ντομάτας με: Προσούτο, Φιλαδέλφεια, Πέστο, Γιαούρτι και σταγόνες λεμονιού θα το πληρώσεις μόλις €2.80). Και ναι, η υπηρεσία delivery μπορεί να σου παραδώσει στο χώρο σου δωρεάν την παραγγελία σου!

 

Βρες το στο δρόμο του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22 665510.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close