Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα μοντέρνο παντοπωλείο... στο κέντρο της πόλης!

Ανακάλυψέ το!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2015

Πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο συνάμα είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε καταστήματα delicatessen να κάνουν την εμφάνισή τους παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά.

 

Στη Λευκωσία έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του το "Παντοπωλείο Λευκωσίας" το οποίο αποτελεί ένα παράδειγμα απόδειξης ότι ο συνδυασμός ποιότητα, ποικιλία και καλές τιμές μπορούν άφοβα να συνυπάρχουν.

 

Το Παντοπωλείο άνοιξε στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στο κατάστημα 24, στο ισόγειο του City Plaza, στο κατάστημα 24. Πρόκειται για ένα χώρο με απλό μεν design και ξύλινα ράφια, αλλά με έναν μοντέρνο αέρα! Και παρόλο το μικρό του χώρο, είναι -θα λέγαμε- πολύ καλά εξοπλισμένο, με τον ιδιοκτήτη να ανακαλύπτει συνεχώς νέα προϊόντα, για να εμπλουτίσει την πραμάτεια του!

 

Ενδεικτικά στα ράφια του φιλοξενούνται θυμαρίσιο μέλι από τη Μεσσηνιακή Μάνη, το οποίο παρασκευάζουν οι μελισσοκόμοι Ιωάννης Ταμπάρης και Χρύσα Νικηφόρου, θυμάρι από την Tzekos Organic Herbs, κάποια προϊόντα από τη Natural Path, όπως λάδι, ελιές, ζυμαρικά, βότανα, παξιμάδια, μέλι και ρακόμελο! Ακόμα Fruit Coulis από την Thursday Cottage, τα οποία ο ιδιοκτήτης προτείνει να τα συνδυάσεις με γιαούρτι ή pancakes, Ἤδιστον γλυκά κουταλιού, χυμούς και σάλτσες, επίσης βασιλικό, σκόρδο, καυτερή πιπεριά και κουρκουμά με παπαρουνόσπορο, φυσικό αλάτι Μεσολογγίου και αλάτι μαριναρισμένο με μεσογειακά βότανα. ρύζι μυρωδάτο ή καυτερό από την Amvrosia Gourmet, μελισσόχορτο… Τελευταία μάλιστα προσθήκη αποτελούν τα βιολογικά χειροποίητα σαπούνια Goji και Ιπποφαές από την Pegasus Bio, τα οποία είναι κατάλληλα για την περιποίηση της επιδερμίδας και κατά της τριχόπτωσης.

 

Όπως κατάλαβες, στο Παντοπωλείο θα βρεις τα πάντα και ακόμα περισσότερα! Ακόμα και κούπα φτιαγμένη από παξιμάδι θα βρεις!

 

Το Παντοπωλείο λειτουργεί καθημερινά 10.00-19.00, ενώ τις Τετάρτες κλείνει στις 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22262162.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close