Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

H νέα άφιξη είναι πολύ... Yumi

Το νέο Yumi Japanese Cocktail Bar... φέρνει την Ιαπωνία στο πιάτο μας.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2015

To Yumi Japanese & Cocktail Bar είναι το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας που θα μας ταξιδέψει στην άλλη άκρη της Γης... και συγκεκριμένα στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου!

Λειτούργησε πολύ πρόσφατα στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (εκεί όπου προηγουμένως στεγαζόταν το Q Lounge) σ’ ένα χώρο που εντυπωσιάζει τόσο με την απλότητα όσο και με τη φινέτσα του!

Με τα γήινα χρώματα να κυριαρχούν στο χώρο, το ξύλο να κάνει ακόμη πιο ζεστή την ατμόσφαιρα, τη σωστή διαρρύθμιση και τις "ανάσες" που αφήνονται μεταξύ των τραπεζιών αλλά και το μπαρ στο βάθος, το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα αφήσεις όλη την ένταση της ημέρας!

Και μια και ανέφερα το bar του εστιατορίου, θα έλεγα ότι αποτελεί το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσεις το ιαπωνικό "ταξίδι" σου με μοναδικά cocktails, όπως είναι το Japanese slipper cocktail με Midori melon και Cointreau, το οποίο θα προετοιμάσει ιδανικά τον ουρανίσκο σου για ό,τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Μια συνέχεια που αναμένεται καθόλα… χορταστική μια και το μενού έχει να παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα επιλογών!  Από αμέτρητες sashimi & sushi επιλογές, ορεκτικά και κυρίως προτάσεις στα οποία πρωταγωνιστούν τόσο το κρέας όσο και το ψάρι…. Όλα φτιαγμένα από Ασιάτη σεφ!

Πληρ. 99170717.

 

Μάθε περισσότερα για τη νέα άφιξη της πόλης στο Time Out Φεβρουαρίου το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 30/1.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close