Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Vinarte έχει φανταστική ατμόσφαιρα!

Σε εμπνέει να καθίσεις με την παρέα σου και να απολαύσεις το κρασί σου για ώρες...

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2015

Είναι ένας χώρος που σε διασκεδάζει με ποιότητα και σε μυεί με επαγγελματισμό στα μυστικά του κρασιού. Μπορείς να περιεργαστείς τα εξαιρετικά κρασιά που διαθέτει η κάβα του και να επιλέξεις αυτά που θα γευτείς με την παρέα σου. Η όλη φιλοσοφία του Vinarte είναι να περάσεις όμορφα, να ταξιδέψεις με τα μουσικά ακούσματά του και να αφεθείς στα μεθυστικά αρώματα των κρασιών του, που σου αφήνουν μια μοναδική αίσθηση. Ο τζαζ χαρακτήρας του θα σου ανεβάσει τη διάθεση, τα εκλεκτά κρασιά του θα σε κάνουν να αγαπήσεις όλες τις ποικιλίες και βεβαίως η προσεγμένη κουζίνα του θα κομπλιμεντάρει εξαίσια την κάθε γουλιά που θα γευτείς στον ατμοσφαιρικό του χώρο.

Γιατί να πας!

Θα το αγαπήσεις, γιατί είναι ένα κλασικό jazzy wine bar που προσφέρει τα καλύτερα κρασιά της αγοράς στο ποτήρι σου! Οι άνθρωποί του είναι άριστοι γνώστες και θα σε μυήσουν σε όλα τα μυστικά του καλού οίνου. Εδώ, μπορείς να γευτείς σχεδόν όλη την γκάμα του και βεβαίως να αγοράσεις εκείνα που έχεις ξεχωρίσει.

Τι παίζει

Το Vinarte αγαπά την καλή μουσική, γι’ αυτό και διοργανώνει κάθε μήνα ζωντανές μουσικές βραδιές με βιολί και πιάνο. Τι καλύτερο να απολαμβάνεις το κρασάκι σου με συνοδεία τους υπέροχους ήχους μιας ζωντανής μπάντας!

Τι να πιεις

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Beringer - Zinfendel Rose, από την Καλιφόρνια. Είναι ένα ημίγλυκο, πολύ φρέσκο και πολύ φρουτώδες κρασί που οι πελάτες του Vinarte το έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους. Και το λευκό Matua Valley - Sauvignon Blanc από τη Νέα Ζηλανδία είναι εξαιρετικό. Τροπικά φρούτα και άλλα αρώματα εσπεριδοειδών συνθέτουν το μπουκέτο του, δίνοντάς του μια χαρακτηριστική επίγευση. Μια εξίσου εξαιρετική πρόταση είναι και το Bodega Norton - Malbec Reserva, από την Αργεντινή, με έντονα και γεμάτα αρώματα όπως ώριμα βατόμουρα, βότανα, σοκολάτα και καρυκεύματα.

Τι να φας

Είναι εξαίσια η σούπα που σερβίρει και αποτελεί ένα κλασικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας. Περιέχει καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί Gruiere, όπου ψήνεται στο φούρνο για 15΄ για να αποκτήσει κρούστα. Νόστιμα είναι και τα ρολάκια Camembert με βασιλικό και λίγο σκορδάκι, σερβιρισμένα με crackers, πάνω σε τοστ ψωμάκι και γαρνιρισμένα με φέτες μήλου.

Special events

Αν μπεις στην ενημερωμένη σελίδα του στο facebook (https://www.facebook.com/VinarteBar) θα γνωρίζεις κάθε νέο event που προγραμματίζει. Οι εβδομαδιαίες του ανακοινώσεις αποδεικνύουν την ακούραστη αγάπη των ιδιοκτητών του για συνεχώς αναβαθμισμένες, αξιόλογες βραδιές διασκέδασης, συντροφιά με ένα ανώτερης ποιότητας κρασί.

 

(97874211) Σαριπόλου, Λεμεσός. Δ-Κ 19.00-24.00

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close