Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Μεξικό μετακόμισε στη Λεμεσό [στη νέα μεξικανική καντίνα]

Αν νηστεύεις ή απλά τρελαίνεσαι για το φαλάφελ και κυκλοφορείς στο κέντρο της Λεμεσού, μην ξεχάσεις να κάνεις μια στάση...

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μεξικανός... μας υποδέχεται τώρα και στη Λεμεσό μια και η νέα άφιξη στην πόλη της μάς έρχεται κατευθείαν από την Πάφο, από όπου σερβίρει τα 8 τελευταία χρόνια τις νοστιμιές της!

Πρόκειται για το Poco Loco Mexican Cantina, ένα πολύχρωμο μαγαζί που στεγάζεται σ' ένα νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Λεμεσού, απ' όπου προσφέρει το ίδιο πολύχρωμα πιάτα!

Εδώ θα απολαύσεις υπέροχες γεύσεις από εκείνες που σπάνια συναντάς σε έθνικ κουζίνα, σε συνδυασμό με υπέροχη μεξικανική ατμόσφαιρα... που θα σε ταξιδέψει κατευθείαν στο Μεξικό!

Δοκίμασε οπωσδήποτε τις κλασικές μεξικάνικες επιλογές burritos, fajitas, chimichangas, quesadila, αλλά και τις πιο περίπλοκες όπως τα salmon amarillo, Dobladas durango, taquitos de pollo κ.ά. Πάντως μάθε ότι εδώ θα βρούν τον παράδεισό τους και οι χορτοφάγοι αλλά και όλοι όσοι νηστεύουν!

Εξαιρετικά είναι επίσης τα επιδόρπια και τα κοκτέιλ –hit, όπως εύκολα θα μπορούσες να μαντέψεις είναι η homemade strawberry ή lemon μαργαρίτα!

Σημείωσε ακόμα ότι το μαγαζί διοργανώνει και salsa party που σου δίνουν την ευκαιρία να λικνιστείς στους ρυθμούς της salsa, με το επόμενο να είναι την Παρασκευή 6 Μαρτίου. Ενώ, τέλος, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το μαγαζί διαθέτει και μια πολύ όμορφη αυλή η οποία θα φιλοξενεί τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια μας.

 

Ειρήνης 141, Λεμεσός. Πληροφορίες 70 005626.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close