Εστιατόρια , Cheap Eats

Πού βρίσκεται το πιο οικονομικό εστιατόριο δημιουργικής κουζίνας;

Είναι το BreadandRoses και για να το ανακαλύψεις, θα πρέπει να πεταχτείς μέχρι την Ομόνοια, στην Αθήνα ντε!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2015

Το Bread and Roses είναι το πιο οικονομικό εστιατόριο δημιουργικής κουζίνας -ή "εναλλακτικό μαγειρείο" όπως μας λένε οι φίλοι- στην καρδιά της Αθήνας, την Ομόνοια.

Από ποιους δημιουργήθηκε;
Από μια κολεκτίβα πέντε ανθρώπων, εκ των οποίων μάγειροι, τεχνολόγοι τροφίμων και καλοφαγάδες, με αγάπη, γνώση και ταλέντο, ήθελαν να προσφέρουν και να συμβάλουν στη διαμόρφωση της νέας συντροφικότητας –παλιά έννοια που εδώ και αιώνες περιέχει το «συν» και την «τροφή».

Τι προσφέρει;
Γεύσεις δημιουργικές αλλά και γνώριμες, ελληνικές  και διεθνείς, στο Bread and Roses θα βρεις νόστιμο, ποιοτικό, δημιουργικό, σπιτικό,  χορταστικό, ολόφρεσκο φαγητό, μαγειρεμένο με πολλή αγάπη, σε ένα υπέροχο περιβάλλον αυθεντικά αστικό, και σε τιμές φανταστικές!

Σύνθεσε το πιάτο σου!
Στο Bread and Roses τρώτε ό,τι τραβάεη ψυχή σας, σε ένα χορταστικό μικρό η μεγάλο πιάτο (κυρίως πιάτο, γαρνιτούρα και σαλάτα ), με μόνο 5.80 ευρώ το μεγάλο πιάτο και 3.40 το μικρο, επιλέγοντας από το μενού μας δημιουργικής ελληνικής και διεθνούς κουζίνας που ανανεώνεται καθημερινά, ανάλογα με τις εμπνεύσεις και τα φρέσκα προϊόντα που προσφέρει η κάθε εποχή του χρόνου. Δείτε το καθημερινά ανανεωμένο μενού στο facebook Bread-and-Roses ή «ζωγραφισμένο» στον μαυροπίνακα τους! Μάλιστα συχνά φιλοξενούνται αφιερώματα σε εθνικές κουζίνες από εντόπιους μάγειρες σε μια παρουσίαση αυθεντικών γεύσεων της κάθε χώρας.

κολεκτίβα Bread and Roses
Η κολεκτίβα Bread and Roses είναι ένας φιλόξενος χώρος για όλες και για όλους. Στέκι ανθρώπων που κινούνται, ζουν ή εργάζονται στο κέντρο της πόλης. Ένα σημείο δημιουργικής συνεύρεσης και γευστικής απόλαυσης. Στεγάζεται στην στοά της οδού Πανεπιστημίου 64, στην Ομόνοια, σε κτίριο δείγμα της μοντέρνας αστικής αρχιτεκτονικής των 50's. Στο Bread and Roses φιλοξενούν και αγκαλιάζουν την καλλιτεχνική έκφραση και συνεύρεση δημιουργικών ανθρώπων, τη φιλοξενία εκδηλώσεων και φεστιβάλ παράλληλα με την προώθηση της σωστής διατροφής, τη στήριξη μικρών και κυρίως συνεταιρισμών παραγωγών.

Η ταράτσα έκπληξη του Bread and Roses!
Απο τα μέσα Απριλίου η ταράτσα-έκπληξη του Bread and Roses θα λειτουργεί και πάλι σαν εστιατόριο και χώρος εκδηλώσεων. Μεταξύ άλλων στην ταράτσα έκπληξη του Bread and Roses φέτος διοργανώθηκαν μουσικά φεστιβάλ όπως το Omonοia Jazz Festival, conceptual φεστιβάλ πολυμέσων όπως το Φεστιβάλ Βραδύτητας, και η συνέχεια έπεται!

Στοά Πανεπιστημίου 64, Ομόνοια, τηλ. 2103802898. Ώρες λειτουργίας: 12.00-22.30.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close