Εστιατόρια , Cheap Eats

Η ΙΚΕΑ μάς υποδέχεται στο νέο, μεγαλύτερο εστιατόριό της!

"Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα ψώνια, με ποιοτικό φαγητό σε πολύ καλές τιμές"

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2015

Μια ευχάριστη και ξεκούραστη στάση για καφέ και φαγητό στο νέο, μεγαλύτερο εστιατόριο ΙΚΕΑ μπορούν να κάνουν από σήμερα οι πελάτες της ΙΚΕΑ κατά την επίσκεψή τους στο κατάστημα.

Το νέο εστιατόριο ΙΚΕΑ έχει πλέον 500 καθίσματα, 2 γραμμές σερβιρίσματος για ταχύτερη εξυπηρέτηση και ανανεωμένο μενού τόσο στα κρύα και ζεστά πιάτα όσο και στα γλυκά, ενώ ο νέος παιχνιδότοπος υπόσχεται στιγμές ατέλειωτης διασκέδασης για τους μικρούς φίλους της ΙΚΕΑ. Ταυτόχρονα, η μοντέρνα διαρρύθμιση, το σκανδιναβικό design και η μεγαλύτερη άνεση χώρου δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στην παρουσίαση του νέου εστιατορίου ΙΚΕΑ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Διευθυντής της ΙΚΕΑ Κύπρου, κ. Διονύσης Πυροβολισιάνος, τόνισε ότι «είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε την εμπειρία των αγορών στο κατάστημα ΙΚΕΑ πιο διασκεδαστική για όλους, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα ψώνια, με ποιοτικό φαγητό σε πολύ καλές τιμές. Το εστιατόριο ΙΚΕΑ εδώ και σχεδόν 8 χρόνια αποτελεί αγαπημένο προορισμό για πάρα πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που μας ώθησε να το αναβαθμίσουμε, να το μεγαλώσουμε, έτσι ώστε περισσότερος κόσμος να μπορεί να απολαμβάνει την εμπειρία του εστιατορίου ΙΚΕΑ, ειδικά σήμερα που η κάθε οικογένεια αναζητεί ποιοτικές και οικονομικές επιλογές για την ημερήσιά της έξοδο».

Το νέο, μεγαλύτερο εστιατόριο ΙΚΕΑ περιμένει να σας υποδεχτεί στους ανακαινισμένους του χώρους και να σας ανοίξει την όρεξη!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close