Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στη νέα άφιξη της Λευκωσίας, θα μάθεις τι σημαίνει burger

To "Όπως Πρέπει Burger", μας προσκαλεί να πάμε πεινασμένοι!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2015

Όπως μας ενημερώνουν οι ίδιοι "Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές για την τελειοποίηση των 'Όπως Πρέπει burgers' και από σήμερα "Το κέντρο ερευνών, δηλαδή η κουζίνα μας, δηλώνει έτοιμη να σερβίρει Όπως Πρέπει Burger!".

Κι εμείς φυσικά πριν δοκιμάσουμε το burger του νέου, πολλά υποσχόμενου και συνάμα καλαίσθητου χώρου, που λειτουργεί [από σήμερα] στην οδό Αριστοτέλους 9 (πάροδος Ονασαγόρου) στην παλιά Λευκωσία, ρίχνουμε μια ματιά στο μαγαζί και το μενού του και προετοιμαζόμαστε για τα καλύτερα!

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το burger δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά αντίθετα μια πολύ σοβαρή και άκρως "γοητευτική" για κάθε γαστρονόμο! Και όχι δεν είναι μόνο αμερικανική! Δεν παίζουμε με αυτό, δεν τρώμε ό,τι να 'ναι και δεν παραλείπουμε να το συνοδεύσουμε με λαχταριστές φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες! Με αυτά δεδομένα "ψαχουλέψαμε" το μενού του νέου μπεργκεράδικου της πρωτεύουσας για μια πρώτη αναγνώριση!

Στο "Όπως Πρέπει Burger" οι επιλογές που έχεις μπορεί να μην είναι πολλές, είναι όμως αρκετές για να ικανοποιήσουν τον καθένα ξεχωριστά! Straight (μπιφτέκι, βοδινό ή κοτόπουλο), Cheese Burger (ενισχυμένο με τυρί cheddar), The Boss (ενισχυμένο με τυρί cheddar και τραγανιστό καπνιστό μπέικον) και Full Monty (τυρί cheddar, τραγανιστό καπνιστό μπέικον και τηγανητό αβγό). Όλα συνοδευμένα από φρέσκια ντομάτα και μαρούλι! Και όλα φτιαγμένα με 100% Black Angus Beef, με εξαίρεση το κοτόπουλο φυσικά που φτιάχνεται από ψιλοκομμένο κοτόπουλο, ζυμωμένο με μπαχαρικά και αρωματικά!

Όσο για τους vegetarian η επιλογή είναι μία: το Veggie Bhaji, με ένα μπιφτέκι φτιαγμένο από ένα μοναδικό πολύχρωμο συνδυασμό λαχανικών εποχής, σερβιρισμένο σε ινδική πίτα naan, και συνοδευμένο από ελαφριά σάλτσα γιαουρτιού.

Το "Όπως Πρέπει Ψήσιμο" πάντως υπόσχεται να αφήσει το burger σου ζουμερό!

Το μπέργκερ όμως δεν πάει πουθενά μόνο του! Και βέβαια συνοδεύεται! Με τι; Με τις σάλτσες που θα το απογειώσουν γευστικά και εδώ είναι εξαιρετικές, χειροποίητες, φτιαγμένες με φρέσκα υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Onion Relish, BBQ, avocado και yogurt! Τι άλλο θέλεις για να το απολαύσεις;

Κι επειδή και το μέγεθος μετράει... επίλεξε ανάμεσα σε slim (150 gr), classic (120 gr), challenge (300 gr) και chicken (150 gr).

Τέλος, στο μενού θα βρεις και ποτά, από νερό και φρέσκια λεμονάδα, μέχρι μπίρες και αναψυκτικά...

Μία δοκιμή θα μας πείσει λοιπόν!

Πληρ. 22100999

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close