Eating News , Εστιατόρια

To Caffe Nero στηρίζει τον Ερυθρό Σταυρό

Το Caffe Nero σε συνεργασία με το Rotary Club Λευκωσίας στηρίζει τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2015

Το Σάββατο στις 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση του Rotary Club Λευκωσίας με την υποστήριξη του Caffe Nero στην Έγκωμη. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (ΚΕΣ).

Η εκδήλωση περιελάμβανε δημοπρασία έργων τέχνης διάφορων καλλιτεχνών, τα έσοδα της οποίας, σε συνδυασμό με τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων του Caffe Nero, διατέθηκαν στον ΚΕΣ. Στην εκδήλωση παρέστη η πρόεδρος του ΚΕΣ, κα. Παπαδοπούλου και o πρόεδρος του Rotary Club Λευκωσίας κ. Robert Stambouli, οι οποίοι παρέλαβαν την επιταγή από τα έσοδα της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον καφέ τους σε συνδυασμό μ' ένα εξαιρετικού περιεχομένου καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε απευθείας μουσική μετάδοση από το ΡΙΚ καθώς και την εμφάνιση της Ιλάνας Κολλίτσης από το "The Voice of Greece 2". 

Το Caffe Nero ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους εκπρόσωπους των κομμάτων ΔΗΚΟ και ΕΥΡΩΚΟ, τις εταιρείες ΕΚΟ, ΤΟΓΙΟΤΑ, ΣΤΑΡΟΙΛ, την τράπεζα FBME και όλους τους υπόλοιπους παριστάμενους για την όλη συνεισφορά τους.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close