Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το δικό μου Τ-shirt

Φτιάξ' το στο T-bar!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2015

Το Check In συνάτησε τον ιδρυτή του T-bar, στη Λεμεσό, ο οποίος μας διηγείται τη δική του ιστορία και το λόγο για τον οποίο ένα custom Τ-shirt είναι καλύτερο από άλλα της αγοράς.

Πότε ξεκίνησε το Τ-bar; 
Το T-bar ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη 2005 και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έφερε επανάσταση στο Custom Made Clothing. To 2008 ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, στην Κύπρο.

Τι το ιδιαίτερο προσφέρει;
Το T-bar δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού και εκτύπωσης μοναδικών, έξυπνων και χιουμοριστικών T-shirts, καλύπτοντας έτσι την έντονη επιθυμία των πελατών μας, για προσωποποίηση και μοναδικότητα των ρούχων. Δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας, να δημιουργήσουν το δικό τους, προσωπικό T-shirt είτε αλλάζοντας τα σχέδια που ήδη διαθέτουμε στο πλούσιο portfolio μας, είτε σχεδιάζοντας με τη βοήθεια του δημιουργικού τμήματος το μοναδικό τους T-shirt.

Γιατί επιλέξατε να ξεκινήσετε μια τέτοια επιχείρηση;
Ξεκινησε για πλάκα. Η αλήθεια είναι πως ήτανε το χόμπ ι μου που τελικά έγινε τρόπος ζωής. Σχεδίαζα και τύπωνα μπλουζάκια για μένα και πάντα έψαχνα τα καλύτερα ρούχα και τις καλύτερες εκτυπώσεις, τα οποία να φοριούνται για πάρα πολλά χρόνια! Οπότε αποφάσισα να εισάγω και να προσφέρω το καλύτερο μπλουζάκι της αγοράς και σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά εκτύπωσης το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι εξαιρετικό! Έτσι σιγά σιγά ξεκίνησε ο κόσμος να μας εμπιστεύετε, να μας φέρνει τις ιδέες του και να του φτιάχνουμε τα ρούχα (μπλουζάκια, φουτεράκια, πουκάμισα, παιδικά ρουχαλάκια) που μπορεί να φορέσει καθημερινά στην εργασία του, στο γήπεδο, στο πανεπιστήμιο, στο γυμναστήριο κτλ! Σκοπός μας ήταν και παραμένει πάντα η δημιουργία ενός επώνυμου προϊόντος με υψηλή αναγνωρισιμότητα του σήματος του, που θα δημιουργεί αίσθημα ικανοποίησης και υπερηφάνειας για τους καταναλωτές που επιλέγουν να φορούν ρούχα με το σήμα T-bar.

Γιατί κάποιος να φτιάξει μια μπλούζα από το να την αγοράσει έτοιμη;
Στην εποχή της μαζικοποίησης, ο κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη να νιώθει μοναδικός! Στο T-bar μπορείς να τυπώσεις την ιδέα, το Logo, την εικόνα και γενικότερα την τρέλα σου πάνω σε ένα μπλουζάκι, κάνοντας το, τόσο μοναδικό όσο εσύ! Έτσι, οι πελάτες μας αποφεύγουν να αγοράσουν ένα ρούχο το οποίο πωλείται μαζικά στα υπόλοιπα καταστήματα έχει χιλιοφορεθεί ή έχει γίνει σαν στολή! Θα ήθελα να ξανά τονίσω την σημασία της ποιότητας των ρούχων. Δεν αγοράζεις ένα φθηνό μπλουζάκι το οποίο θα χαλάσει στα 3 πλυσίματα, αλλά ένα ρούχο που θα μπορεί να φορεθεί θα πλυθεί να σιδερωθεί πάρα πολλές φορές.

Η ποιότητα του υφάσματος;
Την ποιότητα του υφάσματος την εμπιστευόμαστε στη γαλλική εταιρεία Sol’s! Επι το πλείστον ειναι 100% βαμβακερά (cotton), καλοραμμένα, σε πολλά διαφορετικά στυλ εκτός του κλασσικού round neck, σε πολλά χρώματα και μεγέθη! Ρούχα τα οποία μετά από πολλά πλυσίματα και σιδερώματα δεν χάνουν την φόρμα τους.

Ποιο είναι το πιο περίεργο που σου έχουν ζητήσει να φτιάξεις σε μπλούζα και ποιο το 'quote' με το οποίο γέλασες περισσότερο;
Τα τελευταία 7 χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου! Κυκλοφορεί πολλή τρέλα εκεί έξω! Αυτά που όμως ξεχωρίζω είναι τα πολύ προσωπικά δώρα και κυρίως αυτά που γίνονται μεταξύ γονιών και παιδιών! Για παράδειγμα, έχω φτιάξει μπλουζάκι στη γιορτή του πατέρα, για το πατέρα με μια βελανιδιά και στο νεογέννητο αγγελούδι του ένα βαλανίδι! Το quote που έχω ξεχωρίσει ήταν ένα που λέει «ούτε τις αμαρτίες μου δεν έχω να πληρώσω» το οποίο πιάνει το παλμό της εποχής και το έχει φορέσει με επιτυχία, ο Λούης Πατσαλίδης! Αστεία σχέδια και διάφορa quotes μπορούν επίσης οι πελάτες μας να διαλέξουν και να παραγγείλουν από το portofolio μας ή τις collection του 2J, Πίν, Iceman MMA Clothing, Optimi project, Ξεροτήανα Πάφου!

Που μπορεί κανείς να σας βρει;
Το κατάστημα μας βρίσκεται στη Λεμεσό δίπλα στο ΤΕΠΑΚ! Στέλνουμε όμως μπλουζάκια μας σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου! Έχουμε στείλει στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στο Καναδά ακόμα και στην μακρινή Αυστραλία!  Οι πελάτες μας μπορούν να μας βρούν στο Facebook στη σελίδα του T-Bar Cyprus. Εκεί μπορούν να μπουν στο online shop μας, να παραγγείλουν και να πληρώσουν με VISA ή Pay Pal! Στους εντός Κύπρου φίλους μας παρέχουμε τη δυνατότητα να παραγγείλουν και να πληρώσουν και με αντικαταβολή! Όλες τις παραδόσεις εντός Κύπρου τις αναλαμβάνει η εταιρεία Acs Courier, ενώ τα δέματα μας εκτός Κύπρου στέλνονται ασφαλισμένα και συστημένα με το Κυπριακό Ταχυδρομείο!  H επικοινωνία μας για παραγγελίες, γίνεται κυρίως μέσω μηνυμάτων στο inbox της σελίδα μας, αλλά αν κάποιος θέλει, μπορεί να μας καλέσει στο 25 570 540 ή να μας στειλει e-mail στο papadopoulloss@yahoo.gr

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close