Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Έχει κέφι στην "Πριγκηπέσσα"

Και γινόμαστε όλοι... μια παρέα!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2015

Στο χαριτωμένο μουσικοφαγείο ‘Πριγκηπέσσα’ στην Αγλαντζιά, οι μερακλήδες του χορού γεμίζουν με κέφι την πίστα, την ίδια στιγμή που τα νόστιμα μεζεδάκια έρχονται μυρωδάτα και μπόλικα στο τραπέζι των υπολοίπων θαμώνων του μαγαζιού! Όλοι γινόμαστε μια παρέα και πίνουμε στην υγειά μας, στο μέλλον που δεν θέλουμε να είναι πια τόσο ζοφερό αλλά και στο σήμερα που θέλουμε να είναι μέλι-ζάχαρη! Γίνεται; Με την ωραία μουσική που παίζει ο Μήτσος και η Χαρά, γίνεται! Χρόνια τώρα, γνώριμοι και πρωταγωνιστές στην καρέκλα του πάλκου, αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους χώρο προσφέροντας με χαμόγελο αυτό που αγαπούν και ξέρουν να κάνουν με επαγγελματισμό και συνέπεια. Φιλοξενώντας κατά διαστήματα καταξιωμένους μουσικούς από την Ελλάδα, δημιουργούν ένα μουσικό πρόγραμμα πολύ κεφάτο και πολύ ιδιαίτερο, ενώ, στην κάρτα του μενού τους έχουν βάλει μόνο επιλεγμένα πιάτα που ξέρουν να τα φτιάχνουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Σε αυτό το μαγαζί, όλα είναι οικεία, αυθεντικά κι αληθινά…

Από το καλωσόρισμα μέχρι τη διασκέδαση και τους μοναδικούς μεζέδες του (€16 το άτομο) μαζί με το καφεδάκι, τα φρέσκα φρούτα και για γλυκό... σαραγλάκι Θεσσαλονίκης ή ρεβανί Βεροίας! Αφού πάρεις, λοιπόν, θέση και ετοιμαστείς για μια πραγματική απογείωση, πέφτουν και οι πρώτες διπλοπενιές από το μπουζούκι, την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι τους. Όπα! Οι μουσικοί της ‘Πριγκηπέσσας’ όντως αγαπούν το παλιό ποιοτικό λαϊκό τραγούδι, που το διανθίζουν με όμορφες προσθήκες ρεμπέτικου στοιχείου, καταφέρνοντας έτσι να σε ταξιδέψουν με τη μουσική τους σε αγαπημένες εποχές. Κι ενώ διασκεδάζεις, καταφθάνουν και οι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Όλα είναι ένα και ένα! Από τα ορεκτικά, σίγουρα θα ξεχωρίσεις το αυθεντικό ελληνικό τζατζίκι, αλλά και την υπέροχη ομελέτα με σπανάκι. Λουκούμι είναι και τα νόστιμα αφέλια του -όπως τα μαγείρευε η γιαγιά- και το φοβερά αρωματισμένο, μαλακότατο κοτόπουλο στη σχάρα. ‘Γειά σου… γειά μας’ και τα ποτήρια μας γεμίζουν μέχρι πρωίας! Η διασκέδαση κορυφώνεται και η παρέα δεν λέει να το διαλύσει. Βλέπεις… σαν έρθεις στην ‘Πριγκηπέσσα’, με το καλό φαγητό και τα ωραία της ακούσματα, δεν θες να το κουνήσεις ρούπι!

 

(95122395) Λεωφ. Μακαρίου Γ΄ 44, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Παρ-Σ 20.00-02.00 & τις υπόλοιπες μέρες (μεσημέρι/βράδυ) κατόπιν κράτησης.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close