Eating News , Εστιατόρια

Tα Costa Coffee Κύπρου γιορτάζουν τα 10χρονά τους

10 χρόνια γεμάτα αγάπη και επιτυχίες!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2015

Τα Costa Coffee γιορτάζουν 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο. 10 χρόνια γεμάτα με την αυθεντική γεύση του ιταλικού καφέ. 10 Χρόνια γεμάτα από μικρές, καθημερινές στιγμές ευτυχίας, που μοιράστηκαν με όλους μας.

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, τα Costa Coffee διοργάνωσαν, την Τρίτη 16 Ιουνίου, διάσκεψη Tύπου για τα Μ.Μ.Ε. στην οποία παρουσίασαν όλα τα επιτεύγματα αυτής της 10ετούς πορείας που έχει το αυθεντικό άρωμα της επιτυχίας. Γιατί όταν πριν από 10 χρόνια εγκαινιάστηκε το πρώτο Costa Coffee στη Λευκωσία, κανένας δεν περίμενε ότι σήμερα θα υπάρχουν συνολικά 18 αγαπημένα Costa Coffee, για να προσφέρουν την αληθινή γεύση του ιταλικού καφέ. Και αυτό χάρη στην αγάπη που απλόχερα τους έδωσε ο κόσμος που πραγματικά αγαπά τη γεύση και την ποιότητα. Και είναι αυτή η αγάπη που τα Costa Coffee θέλουν να επιστρέψουν, με έναν τρόπο που τα εκφράζει και τα χαρακτηρίζει, σε όλους εκείνους που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Έτσι λοιπόν τα Costa Coffee Κύπρου αλλά και τα Costa Coffee International δώρισαν χρηματικά ποσά στα εξής Κοινωνικά Παντοπωλεία:
Λευκωσία: Κοινωνικό Παντοπωλείο ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ – Αγορά Παλιού Δημαρχείου
Λάρνακα: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας
Λεμεσός: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού
Αμμόχωστος: ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος
Πάφος: Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η προσφορά τους όμως δεν σταματά μόνο στο κοινωνικό τους έργο. Συνεχίζεται και απέναντι σε όλους όσοι απολαμβάνουν τον αυθεντικό ιταλικό καφέ και τα γευστικά σνακ στο αγαπημένο τους Costa Coffee. Και τι καλύτερο από το να τους αφιερώσουν μία ολόκληρη μέρα με ένα ξεχωριστό δώρο; Έτσι, την Τρίτη 23 Ιουνίου όλα τα προϊόντα Costa Coffee σερβίρονται  με έκπτωση 20%. Μια ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στη γεύση, την απόλαυση, την παρέα, τη διασκέδαση, σε όλες εκείνες τις αξίες που κάνουν τις μικρές στιγμές, ευτυχισμένες.

Πάμε να γιορτάσουμε μαζί 10 χρόνια επιτυχίας. Πάμε να απολαύσουμε όσα υπέροχα έχουμε μοιραστεί, τόσο καιρό, στη συντροφιά μας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close