Eating News , Εστιατόρια

Δες το όνομά σου στην Coca-Cola [κι αυτό το καλοκαίρι]

Και αυτό το καλοκαίρι οι συσκευασίες της Coca-Cola φιλοξενούν τα πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2015

Φέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola γιορτάζει 100 χρόνια από την κυκλοφορία του γυάλινου μπουκαλιού της μάρκας και το γιορτάζει! Εξ ου και για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, η μάρκα αποχωρίζεται το διάσημο λογότυπό της, για να φιλοξενήσει στις συσκευασίες της δημοφιλή γυναικεία και ανδρικά ονόματα, καθώς και προσωνύμια, προσκαλώντας μας να τις μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αφού πρώτα τους δώσουμε το πιο γλυκό μας φιλί!

Το «Μοιράσου ένα φιλί», όπως ονομάζεται η καμπάνια της εταιρείας, αποτελεί το επόμενο βήμα της καμπάνιας “Kiss Happiness”. Έτσι, λοιπόν, μετά τα διάσημα φιλιά που έχουν «δώσει» στην πιο αναγνωρίσιμη, ίσως, συσκευασία προϊόντος παγκοσμίως σταρ όπως η Marilyn Monroe, ο Elvis Presley, η Rita Ora και ο Aviici, σειρά έχουν οι καταναλωτές, και τα φιλιά που θα μοιραστούν εκείνοι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, απολαμβάνοντας μια παγωμένη Coca-Cola!

Το γυάλινο μπουκάλι – σύμβολο της Coca-Cola, αποτελεί το πιο «πολυφιλημένο» αντικείμενο παγκοσμίως, αφού έχει αγγίξει τα χείλη των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο πάνω από 1,5 τρισεκατομμύριο φορές από τη στιγμή που «γεννήθηκε». Και αφού φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, το γιορτάζει προσκαλώντας μας να έρθουμε πιο κοντά, και να αφεθούμε στη γλυκιά αίσθηση ενός φιλιού. Σκοπός λοιπόν της καμπάνιας «Μοιράσου ένα φιλί» είναι να μας εμπνεύσει να μοιραστούμε στιγμές απόλαυσης με τους ανθρώπους που αγαπάμε ή – γιατί όχι; -  με κάποιους ανθρώπους που θα θέλαμε να γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι συσκευασίες με τα ονόματα αναμένεται να ενθουσιάσουν τους καταναλωτές για άλλο ένα καλοκαίρι, να προκαλέσουν συζητήσεις αλλά και να «πυροδοτήσουν», φυσικά, αμέτρητα φιλιά!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close