Εστιατόρια , Cheap Eats

Mr. Brown: 20 χρόνια με το άρωμα του καφέ του!

20 χρόνια Mr. Brown: 20 χρόνια αυθεντικές στιγμές στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2015

Ο αγαπημένος καφές Mr. Brown, τον οποίο απολαμβάνεις καθημερινά κι εσύ όπως κι εμείς, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια παρουσίας στα κυπριακά ράφια... και φυσικά το γιορτάζει... Και έχει κάθε λόγο να το κάνει αφού βρίσκεται σταθερά πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού λόγω της ανώτερης ποιότητάς του, καθώς και της μεγάλης γκάμας των γεύσεων που διαθέτει.

Με αυτές τις αφορμές λοιπόν, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, Διάσκεψη Τύπου, παρουσία αντιπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και συνεργατών του Ομίλου Λ. Ζωτιάδη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον φιλμάκι για King Car, που προμηθεύει την εταιρεία τον απολαυστικό έτοιμο καφέ Mr.Brown, και να ταξιδέψουν μαζί στον υπέροχο κόσμο του καφέ.

Μάλιστα,  ο Δρ. Λάκης Ζωτιάδης Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, σε ομιλία του, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, των οποίων η πολύτιμη συνεισφορά, βοήθησε όπως ο έτοιμος καφές  ΜR ΒΡΟWN να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτή, ενώ  απέδωσε ευχαριστίες και στους αγαπητούς φίλους και συνεργάτες στην King Car, εταιρεία κολοσσό στην Ταιβάν, φημισμένη για την άρτια ποιότητα των προϊόντων που παράγει στα εργοστάσια της, για τη μέχρι τώρα πολύτιμη συνεργασία τους και τόνισε ότι παράγει ένα υπέροχο ρόφημα καφέ, χρησιμοποιώντας μείγμα κόκκων καφέ Arabica από διάφορες χώρες των οποίων οι φυτείες ελέγχονται εξονυχιστικά.

Ακολούθως οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο brunch, συνοδευμένο από  τον απολαυστικό έτοιμο καφέ Mr.Brown. 

Απόλαυσέ τον κι εσύ σε μία από τις 8 προσφερόμενες γεύσεις: Classic, Vanilla, Black, Cappuccino, Mandheling, Pure, Blue Mountain Style και Caramel Latte. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close