Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

4 νέες και ωραίες αφίξεις στη Λεμεσό

Που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2015

Η Λεμεσός μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, ομορφαίνει και μας δίνει συνεχώς νέες επιλογές για ποιοτική έξοδο, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια! 

Αυτό επιβεβαιώνουν τα 4 πιο κάτω νέα στέκια που ήρθαν για να κάνουν τη συμπρωτεύουσα περισσότερο νόστιμη και πολύ ελκυστική...  Αυτοί λοιπόν είναι οι χώροι που θα γίνουν τα hot στέκια της εποχής!

Coya Restaurant – Bar
Σβήσε από το μπλοκάκι σου το Pascucci café στη Λεμεσό και στη θέση του γράψε Coya Restaurant – Bar. Το νέο εστιατόριο της Λεμεσού φέρνει την αύρα της Λατινικής κατευθείαν στη συμπρωτεύουσα της Κύπρου, και με τη διακόσμηση και το όλο σκηνικό του, καταφέρνει να σε μεταφέρει σε εξωτικά μέρη! Το Coya είναι «παιδί» μιας μεγάλης αλυσίδας, με εστιατόρια σε Λονδίνο, Μαϊάμι και Ντουμπάι, σερβίρει μοντέρνα περουβιανή κουζίνα, την κουζίνα­ Nikkei (μεταξύ Ιαπωνίας και Περού), καθώς και πιάτα από την ισπανική κουζίνα. Το δε βράδυ μεταμορφώνεται σε ένα πολύ όμορφο μπαρ, όπου οι εξειδικευμένοι mixologist κάνουν τα μαγικά τους και τρελαίνουν τον ουρανίσκο σου! Η πιο καυτή τάση του πλανήτη, έφτασε και στην Κύπρο λοιπόν, κι εσύ πρέπει να τη δοκιμάσεις!    
(70004010) Γεωργίου Α΄ & Περβόλας γωνία, Γερμασόγεια.

 

Pralina experience restaurant
Η Λεμεσός απολαμβάνει εδώ και κάποιες ημέρες μια διαφορετική εμπειρία, αυτήν του Pralina –ναι, του γνωστού πρωτευουσιάνικου ζαχαροπλαστείου. Το νέο all-day χώρο θα τον δεις –αν δεν τον εντόπισες ήδη- στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου. Εκεί οι Λεμεσιανοί πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν από το πρωί τον καφέ τους (διατίθεται και ο ακριβότερος καφές στον κόσμο, ο espresso Kopi Luwak), το πρωινό τους (ομελέτα, club sandwich, quiche με κοτόπουλο, τυριά και προσούτο κ.ά.), φυσικά τα γλυκά τους, ακόμα και τα κοκτέιλ τους. Το δε βραδάκι όλη η Λεμεσός πάλι εκεί θα είναι να πίνει τα κρασάκια της τα οποία θα συνοδεύει με εξαίρετα platters αλλαντικών και τυριών, υπέροχες σαλάτες και τα σάντουιτς. Αυτά για το καλοκαίρι, γιατί από το φθινόπωρο οι εκπλήξεις που μας περιμένουν στο μενού είναι πολλές και νόστιμες.
(25355338) Λεωφόρος Μακαρίου 224 Γ΄, Λεμεσός. Δ-Πεμ 07.00-23.00 & Παρ-Κ 07.00-24.00.

Χόβολη
Πολύ όμορφο, γραφικό και ιδιαίτερα φιλόξενο είναι το νέο μαγαζάκι που έχει μόλις ανοίξει σε μια πάροδο, πλάι στον κύριο δρόμο που οδηγεί στον κυκλικό κόμβο του κάστρου (και σχεδόν απέναντι από την Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη).  Στο νέο καφενείο της συμπρωτεύουσας θα απολαύσεις το ρόφημα σου πρωί και απόγευμα μαζί με σπιτικά σνακ και γλυκά, αλλά και το ποτό σου το βραδάκι με νόστιμα "μεζεκλίκια" που ετοιμάζουν με πολλή φροντίδα οι άνθρωποί του. Γι’ αυτό και σίγουρα θα αγαπήσεις αυτό το χαριτωμένο ‘καφενείο, οινοποτείο, γλυκοπωλείο’ -όπως αυτοχαρακτηρίζεται-, με την πρώτη!
(96357111) Δημήτρη Μητροπούλου 3, Λεμεσός.

Classic Burger Joint
Η νέα άφιξη της Λεμεσού για μπέργκερ, λίγα βήματα από την πλατεία Σαριπόλου, πρόκειται να ξετρελάνει τους λάτρεις του καλού φαγητού! Το Classic Burger Joint, το νέο μπεργκεράδικο της πόλης, ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των burger addicts. Το Classic Burger Joint σερβίρει μπέργκερς ψημένα στο γκριλ με μαεστρία, προσφέροντας μια λαχταριστή γαστρονομική εμπειρία. Επεκτάθηκε από το Λίβανο στο Κουβέιτ και τώρα στη Λεμεσό, μετά από  πολλές γευστικές αναζητήσεις του τέλειου μπέργκερ. Το νέο μπεργκεράδικο της Λεμεσού θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12.00 έως τα μεσάνυχτα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα, σνακ μετά τη δουλειά ή και για casual δείπνο.
(70000405) 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close