Eating News , Εστιατόρια

Το ταβερνείο Λέγκω μάς μαγειρεύει "Αντικριστά"

Ψήνει ψάρια και κρεατικά με τον πιο αρχέγονο τρόπο

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, αλλά υπάρχουν στέκια που δεν σταματούν να μας προσφέρουν ταξίδια... γευστικά. Αυτό συμβαίνει και στο ταβερνείο Λέγκω της Πάφου, όπου αποχαιρετούν το καλοκαίρι, και συνεχίζουν δυναμικά να μας προσφέρουν νέους γαστρονομικούς περιπάτους.


Η Ταβέρνα Λέγκω λοιπόν που έγινε γνωστή για τους μεζέδες της που αναδύονται από την ελληνική και την ανατολίτική μας παράδοση και καταγωγή, από το μεσογειακό μας χαρακτήρα και την ευρωπαϊκή μας επιρροή. Η ταβέρνα που μας χαρίζει πιάτα με αρωματικά και μπαχαρικά, τα οποία χρησιμοποιούν με ένα διαφορετικό τρόπο, τώρα φροντίζει ακόμα περισσότερο για το τι μας προσφέρει...

Πώς; Χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό τρόπο για το ψήσιμο των κρεατικών στη σχάρα...

Η Λέγκω λοιπόν, δημιούργησε τη "Χριστίνα", μια διαφορετική φουφού (φουκού) που συμβολικά είναι μια παλιά βάρκα που δεν μπορεί πλέον να ταξιδέψει στη θάλασσα αλλά μας ταξιδεύει σε γνωστές γεύσεις μαγειρεμένες με τον πιο αρχέγονο τρόπο, το λεγόμενο «Αντικριστό».

Από το περασμένο σαββατοκύριακο και κάθε βράδυ (που ο καιρός το επιτρέπει) προσφέρουν στο μεζέ τους κρέατα και ψάρια ψημένα ολόφρεσκα μπροστά στα μάτια μας.

Τι θα έλεγες λοιπόν για μια εξόρμηση στην Πάφο για να δούμε και να δοκιμάσουμε μια άλλη, διαφορετική μαγειρική που σίγουρα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο;


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close