Eating News , Εστιατόρια

Πού θα πιεις τον καφέ σου την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ;

Δωρεάν καφές στις κυπριακές αλυσίδες!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2015

Tην Παγκόσμια Ημέρα Καφέ που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου τιμούν οι αλυσίδες καφέ στην Κύπρο (και όχι μόνο) κερνώντας μας φυσικά (τι άλλο) καφέ!

Σημείωσε πώς και τι και πέρνα μια βόλτα από τα καταστήματά τους για να σε κεράσουν!

Costa Coffee Cyprus
Αν είσαι λάτρης του αυθεντικού ιταλικού καφέ τους, πέρασε από εκεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, καθώς η αλυσίδα γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Καφέ και μας κερνά! Με κάθε αγορά από τα Costa Coffee σας δίνουν κουπόνι 1+1 ΔΩΡΕΑΝ για Medio ρόφημα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δείξετε την Costa Coffee Loyalty κάρτα σας.

 

Starbucks 
Και τα Starbucks γιορτάζουν και μας καλούν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου για δωρεάν καφέ! Συγκερκιμένα με κάθε αγορά συσκευασίας προσφέρουν στους καταναλωτές το αγαπημένο τους ρόφημα δωρεάν. Επίσης  κερνούν espresso solo μέχρι τις 12:00 και σας μυούν στα μυστικά του καφέ τους.

 

Coffee Island
Tην Παγκόσμια Ημέρα Καφέ που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου τιμά και η Coffee Island διεξάγοντας διαγωνισμό στο Ιnstagram (Coffee_Island_Official). Κάνε follow στο @coffee_island_official και ανέβασε τον αγαπημένο σου καφέ από τα Coffee Island με το hashtag ‪#‎coffeeislandICD‬ μέχρι την Παρασκευή 2/10!

10 τυχεροί κερδίζουν από μια εμαγιέ κούπα Coffee Island και κουπόνι για 1 κιλό καφέ!
Μάθε περισσότερα εδώ: http://internationalcoffeeday.coffeeisland.gr/

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι μια γιορτή της ποιότητας, του πάθους αλλά και της διαφορετικότητας του καφέ που κάθε χρόνο ενώνει τα 75 κράτη μέλη της ICO (International Coffee Organization) και δεκάδες συλλόγους καφέ από όλο τον κόσμο. Ο εορτασμός της συμβολίζει ταυτόχρονα την υποστήριξη σε εκατομμύρια αγρότες παγκοσμίως η επιβίωση των οποίων εξαρτάται από την καλλιέργεια των αρωματικών αυτών φυτών.

Mέσα από άμεσες συνεργασίες με μεμονωμένους παραγωγούς και συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ, η Coffee Island δημιουργεί αμοιβαίες και επωφελείς σχέσεις οι οποίες έχουν χαρακτηριστικό στοιχείο τους τον σεβασμό. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει βιώσιμες αλλά και μακροχρόνιες συμφωνίες. Ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ποιοτική μέθοδος συγκομιδής και επεξεργασίας του καφέ καθώς και οι συναλλαγές για τη διάθεση του προϊόντος στο ελληνικό κοινό.

Ο γόνιμος διάλογος αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας είναι δύο ακόμη σημαντικά στοιχεία των συνεργασιών που δίνουν τη δυνατότητα στην Coffee Island να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικό καφέ διατηρώντας όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προέλευσής του».

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close