Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 αλλαγές στο γαστρονομικό χάρτη της Κύπρου

Που σου δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές εξόδου!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2015

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του The Winery Wine bar & Cellar στην οδό Λυκούργου, είναι πλέον γεγονός. Μια από τις ωραιότερες προσθήκες της φετινής χρονιάς που θα ικανοποιήσει τους φίλους του κρασιού, των premium spirits και των avant-garde tapas και platters.
 
 
 
Το τρίτο εστιατορικό τέκνο των εστιατορίων "Πυξίδα", το Oyster bar (30 μ. μακριά από Πυξίδα Λευκωσίας), έχει ανοίξει πρόσφατα τις πύλες του και αναμένει τη δική σου γευστική δοκιμή, στην οποία πρωταγωνιστούν τα ολόφρεσκα στρείδια και οι αστακοί, τα φρεσκοφτιαγμένα ταρτάρ και όχι μόνο, συνδυασμένα με εξέχοντες οίνους.
 
 
 
Το cafŽe-bar/restaurant "1888" ετοιμάζεται να ανανεώσει ολοκληρωτικά την κάρτα του, με διεθνείς γαστριμαργικές προσθήκες που θα ικανοποιήσουν όλους τους.
 
 
Μπαίνουν οι τελευταίες αισθητικές πινελιές στο ρετουσαρισμένο "Shisha Lounge" στην Έγκωμη (πρώην CHouse) με το team των chefs στην κουζίνα να διαπραγματεύεται κλασικές, αλλά και fusion, διεθνούς κουζίνας, δημιουργίες.
 
 

Αν κι εσύ διερωτάσαι για την κοσμοσυρροή στο ιαπωνικής κουζίνας, εστιατόριο Yumi, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στην πρωτεύουσα, τότε σε ενημερώνω ότι βασική αιτία είναι το απίστευτα value for money, sushi & hot dishes
buffet που θα το απολαύσεις με μόνο €14 το άτομο.
 
 


Αλάτι
Οι ανανεωμένες γεύσεις που δοκιμάσαμε πρόσφατα στο εστιατόριο Colosseum, του αγαπημένου Steak house της Πάφου, ήταν εξαιρετικές. Τα ζουμερά φιλέτα του, ψημένα επακριβώς κατά την προτίμησή μας, αλλά και τα αυθεντικά, ιταλικής κουζίνας, πιάτα του, πέτυχαν να ικανοποιήσουν τους γευστικούς αισθητήρες όλης της παρέας. Όσο για τον άτλαντα των 600 ετικετών οίνων που πήραμε στα χέρια μας, τα λόγια είναι περιττά.
 
 
Πιπέρι
Το ζήσαμε κι αυτό σε εστιατόριο της Λήδρας. Ο chef να κτυπιέται στην κουζίνα να τα βγάλει πέρα με τις ουκ ολίγες παραγγελίες που είχε μπροστά του, με τα γκαρσόνια, που έπρεπε να βρίσκονται σε θέση μάχης παραλαμβάνοντας τα έτοιμα προς παράδοση φαγητά, να κάνουν τσιγαράκι λίγα μέτρα μακριά μας. Για τα πιάτα μας, που δεν έφτασαν ζεστά, δεν είπαμε τίποτα, αλλά για το ότι απέπνεαν τσιγαρίλα, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close