Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Παραμυθούπολη: φέτος πάει Στρόβολο!

Από το κέντρο της Λευκωσίας στο προάστιο του Στροβόλου και πιο συγκεκριμένα σε χώρο επί της λεωφόρου Χατζηιωσήφ, μεταφέρεται φέτος η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2015

Το γνωστό "Πάρκο Παλιάτσο" στην Αγία Νάπα, έπειτα από συνεννόηση και συμφωνίες με τους Δήμους Λευκωσίας και Στροβόλου μεταφέρει τα παιχνίδια της επιχειρήσης σε τεμάχιο γης, έναντι της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη.

Μάλιστα, το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα απλωθεί σε έκταση 15 χιλιάδων τ.μ., ενώ στο χώρο ήδη πραγματοποιούνται έργα προκειμένου η διακίνηση και η πρόσβαση των επισκεπτών να είναι πιο εύκολη.

Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ από την Αγία Νάπα θα μεταφερθούν και θα στηθούν στη Λευκωσία, προκειμένου να λειτουργήσει για ενάμιση –περίπου- μήνα η Παραμυθούπολη.

Εξάλλου, πέραν των παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες που θα λειτουργήσουν στο πάρκο, φέτος θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες γνωστών τραγουδιστών, κυρίως από την Ελλάδα. Θα πρέπει εξάλλου, να σημειωθεί ότι η φετινή Παραμυθούπολη θα είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό παιχνιδιών, αφού το «Πάρκο Παλιάτσο» θα μεταφέρει στην πρωτεύουσα όλα παιχνίδια που διαθέτει. Πέρσι τα μισά παιχνίδια μεταφέρθηκαν στη Λεμεσό, για δημιουργία χριστουγεννιάτικου πάρκου και τα υπόλοιπα στη Λευκωσία για το στήσιμο της Παραμυθούπολης.

Γύρω στις 20 Νοεμβρίου, υπολογίζεται ότι ο χώρος της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων θα ανοίξει για το κοινό. Την ίδια περίοδο ο Δήμος Λευκωσίας, προγραμματίζει να δημιουργήσει τη λεωφόρο Χριστουγέννων, κλείνοντας ένα κομμάτι της Μακαρίου και μετατρέποντάς το σε χώρο για καφέ, γλυκά και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

{ΠΗΓΗ]

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close