Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

To “Samisen Japanese restaurant” φέρνει την Ιαπωνία στο πιάτο μας

Αυθεντική ιαπωνική κουζίνα σε ένα γνήσιο περιβάλλον Άπω Ανατολής στην Πάφο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2015

Το εστιατόριο Samisen Japanese Teppanyaki κουβαλάει μαζί του τον αέρα της Άπω Ανατολής σε ένα μυσταγωγικό ιαπωνικό περιβάλλον με γεύσεις και αρώματα μίας από τις πιο φινετσάτες κουζίνες στον κόσμο. Βρίσκεται στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο και προσδοκά να σε κερδίσει με… την πρώτη μπουκιά.  



Αριστοτέχνες μάγειροι ετοιμάζουν και ψήνουν μπροστά σου, με διασκεδαστικό τρόπο, απίθανες γεύσεις κρεατικών, χορταρικών και θαλασσινών με ιαπωνικό χαρακτήρα. Το πλούσιο μενού του εστιατορίου προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από διάσημα ιαπωνικά πιάτα που θα σε ενθουσιάσουν. Ξεκινώντας από τα πρώτα πιάτα, κρύα και ζεστά έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα από sushi, sashimi, norimaki και uramaki αλλά και μία σειρά από σαλάτες, σούπες και ζεστά ή κρύα ορεκτικά. Δοκιμάστε τα πιάτα με τον συνδυασμό από σούσι σε πολύ καλή τιμή.  

Το Samisen σου δίνει τη δυνατότητα των set menu το οποίο προσφέρεται και για χορτοφάγους στην τιμή των 25 ευρώ. Ένα τέτοιο μενού περιλαμβάνει έξι διαφορετικά πιάτα (ορεκτικά, πρώτα, σούπες, κυρίως, επιδόρπιο) και θα το βρείτε σε πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς. Παράλληλα, όμως, υπάρχει και η γκάμα των κυρίων ιαπωνικών πιάτων σε πολλές επιλογές από κρατικά με χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, βοδικό και πάπια αλλά και μια σειρά από Teppan-Yaki Noodles. Το εστιατόριο προσφέρει επίσης παιδικά set menu, επιλογές από ρύζια αλλά και για το τέλος υπέροχα γλυκά.

Για να συνοδεύσετε το φαγητό σας το “Samisen Japanese restaurant” εμπλούτισε το μενού και την κάβα του με μία γκάμα από τα καλύτερα κυπριακά, ελληνικά και ξένα κρασιά.

(26622243), Λεωφ. Κόλπου Κοραλλίων 57, Πάφος

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close