Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Eβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στο Grammar School Λευκωσίας

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε οΥπουργός Παιδείας και Πολιτισμού

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2015

Tο Grammar School Λευκωσίας διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά την ετήσια εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, στόχος της οποίας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μαθητών σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας.

Την έναρξη των εργασιών της εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας του Grammar School κήρυξε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κος Κώστας Καδής σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οργανισμοί και άτομα για τη συνεισφορά τους στην επιμόρφωση και διαφώτιση των μαθητών της Σχολής σε θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς.

Στο Grammar School Λευκωσίας έχει απονεμηθεί η σημαία Οδικής Ασφάλειας από τον Οργανισμό «REACTION Youth for the Prevention» στo πλαίσio του Εθνικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «Φαέθων-Τάσος Μητσόπουλος» για νέους από 2 μέχρι 20 ετών για σχολεία με ενεργό ρόλο στην Οδική Ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας οι μαθητές του Grammar Junior και Grammar School έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με την Οδική ασφάλεια από σχετικούς φορείς, όπως την Ομάδα Πρωτοβουλίας και τον Οργανισμό «REACTION Youth for the Prevention» και να παρακολουθήσουν επίδειξη από την Ομάδα Ζ της Αστυνομίας.

Τέλος οι μαθητές θα γράψουν εκθέσεις και θα ζωγραφίσουν αφίσες με θέματα εμπνευσμένα από την Οδική Ασφάλεια.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close