Eating News , Εστιατόρια

Με ανανεωμένο μενού, το εστιατόριο Mangia

Gourmet προτάσεις δια χειρός Κομνηνού Μουφλουζέλη

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2015

Με ανανεωμένο μενού, το εστιατόριο MANGIA υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες με μία μεγάλη γκάμα αυθεντικών ιταλικών πιάτων. Με μινιμάλ λευκό εσωτερικό διάκοσμο και με θέα το καταπράσινο δάσος της Αθαλάσσας, το MANGIA προσφέρει ολοκληρωμένες γαστρονομικές απολαύσεις με αγαπημένες γεύσεις για όλα τα γούστα, εμπνευσμένες από την πιο λατρεμένη κουζίνα στον κόσμο.

Με αξιόλογη εμπειρία στον χώρο, που συμπεριλαμβάνει τρία εστιατόρια βραβευμένα με Michelin Star, ο γνωστός σεφ Κομνηνός Μουφλουζέλης υπογράφει το ανανεωμένο μενού, εμπλουτίζοντάς το με επιλογές υψηλής γαστρονομίας για τους λάτρεις του είδους. Από πλευράς του, ο Ναπολιτάνος pizzaiolo Maurizio Anacleria, με πείρα 21 χρόνων σε επιλεγμένες πιτσαρίες στη γενέτειρα της πίτσας, τη Νάπολι, υπόσχεται να μας συναρπάσει με τις προτάσεις του. Αυθεντικές ιταλικές πίτσες φτιαγμένες με επιλεγμένα υλικά, εξαιρετικής ποιότητας ζύμη, και φυσικά σωστό ψήσιμο στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο που έχει εγκατασταθεί στο εστιατόριο από εξειδικευμένους Ναπολιτάνους κτίστες. 

Το παραδοσιακό καθαρόαιμο ιταλικό μενού του εστιατορίου έχει δομηθεί με μαεστρία, με γνώμονα την αγνή ιταλική ποιοτική προσέγγιση, και περιλαμβάνει: Ορεκτικά, Σαλάτες, Ριζότο, Πάστα, Πίτσα, Κρέας, Ψαρικά, και Επιδόρπια. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με δημιουργικές προτάσεις με πινελιές gourmet μέσα από set menu υψηλής γαστρονομίας για τους λάτρεις του degustation, ενώ ανανεωμένη είναι και η λίστα κρασιών με ετικέτες από διεθνείς αμπελώνες.

Το Mangia βρίσκεται στην οδό Βεργίνας 4 στη Λευκωσία, απέναντι από το The Mall of Cyprus. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 22 461610.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close