Eating News , Εστιατόρια

Νέο λουκούμι Prestige από το Άριστον

Ένα λουκούμι γεμιστό με πινόλια και φυστίκι Αιγίνης

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2015

Το ζαχαροπλαστείο Άριστον, με εμπειρία σχεδόν μισού αιώνα στην παρασκευή παραδοσιακών Κυπριακών λουκουμιών, παρουσιάζει το νέο λουκούμι Prestige, φιλοδοξώντας να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά ζευγάρια. Πρόκειται για τη νέα προσθήκη της σειράς γάμου, ένα λουκούμι βάρους 120 γραμμαρίων, γεμιστό με πινόλια, αμύγδαλο και φιστίκι αιγίνης.

Το Prestige έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα γάμου, η οποία περιλαμβάνει επίσης το λουκούμι Elite (200γρ), το οποίο είναι γεμιστό με πινόλια και φιστίκι αιγίνης (προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία) και τις παραδοσιακές επιλογές λουκουμιών, με γέμιση αμύγδαλο, φιστίκι ή ανάμικτη.

Έχοντας παρασκευάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια λουκούμια από το 1967, το ζαχαροπλαστείο Άριστον κατέχει δεσπόζουσα θέση στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων που για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής τους επιλέγουν ποιότητα, αγνά υλικά και προσήλωση στην παραδοσιακή συνταγή των παππούδων μας.

Το ζαχαροπλαστείο Άριστον προσφέρει ειδικές τιμές σε όσους παραγγείλουν τα λουκούμια του γάμου τους εντός Οκτωβρίου. Για παραγγελίες στα δύο καταστήματα Άριστον στη Λευκωσία (Έγκωμη, Άγιοι Ομολογητές) και την καφετέρια Chocolate Soup στη Λεμεσό. Πληροφορίες στο www.ariston.com.cy και στο facebook.com/ariston1967.

Λίγα λόγια για το Άριστον
Βάζοντας τη δική του, ξεχωριστή πινελιά στις γευστικές μας διαδρομές από το 1967, το ζαχαροπλαστείο Άριστον κερδίζει τις εντυπώσεις με τις πλούσιες γεύσεις και τα μεθυστικά αρώματά του. Μόνο μερικά χρόνια από τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Άριστον στη Λευκωσία, η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της πρωτεύουσας. Πέρα από τις σειρές για γάμους και βαφτίσεις, σήμερα στη βιτρίνα του Άριστον θα βρεις εντυπωσιακές τρισδιάστατες τούρτες, γλυκά και κεραστικά που σε βάζουν σε πειρασμό, ολόφρεσκα αλμυρά και σπιτική λεμονάδα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close