Eating News , Εστιατόρια

Deluxe εβδομάδες μέχρι τα τέλη του χρόνου στα Lidl

Γιορτινές απολαύσεις για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι από τα Lidl

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2015

Στη Lidl υποδέχονται φέτος τα Χριστούγεννα με μια ποικιλία εκλεκτών γιορτινών απολαύσεων για την πιο εντυπωσιακή γιορτή του έτους και φέρνουμε κοντά σας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων της μάρκας Deluxe, τα οποία ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και τα εξαίσια συστατικά τους. Αποδράστε από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του έτους στο πιο κοντινό σας κατάστημα και επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία προϊόντων Deluxe σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
Ετοιμάστε το εορταστικό σας μενού με ξεχωριστά και ιδιαίτερα γευστικά προϊόντα Lidl και γιορτάστε φέτος πιο… Deluxe τα Χριστούγεννα με την οικογένεια και τους φίλους σας!
 


Deluxe πατάτες γκρατέν με μπρόκολο ή με θυμάρι και δεντρολίβανο κατεψυγμένες
Ένα ξεχωριστό και αγαπημένο γεύμα που μπορείτε να σερβίρετε στο γιορτινό σας τραπέζι για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας: πατάτες γκρατέν με μπρόκολο ή με θυμάρι και δενδρολίβανο! Ψήνονται εύκολα στο φούρνο και προσφέρουν μέγιστη γευστική απόλαυση! 

Deluxe Premium Tiramisu Classic
Μία premium επιλογή για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας. Από Mascarpone με κακάο και σως με καφέ. Διατίθεται σε γυάλινο ποτήρι. 
 
Deluxe Μαλακό μπλε τυρί Stilton
Ένα ιδιαίτερα γευστικό, κρεμώδες μπλε τυρί, πλούσιο σε γεύση, ωριμασμένο με παραδοσιακή συνταγή αποτελεί την ιδανική επιλογή για να συνοδεύσει εκλεκτά κρασιά στο εορταστικό σας τραπέζι. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close