Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2015
Ίσως να ήρθε η στιγμή να ξαναγραφτούν οι κανόνες των πολυτελή πάρτι, διότι η premium βότκα CIROC ήρθε για να ταρακουνήσει τον κόσμο των αλκοολούχων ποτών πολυτελείας και να αλλάξει τον τρόπο διασκέδασης των εξαιρετικά απαιτητικών.
Οι Γάλλοι την ονομάζουν η “σαμπάνια της βότκας” και πρόκειται για τη μόνη βότκα που παρασκευάζεται αποκλειστικά από απόσταξη σταφυλιών και σε αυτό οφείλεται η εξαιρετικά απαλή, φρέσκια, πρωτόγνωρη και απολαυστική γεύση της. Δημιουργημένη για τους πρωτοπόρους και οραματιστές του κόσμου, η βότκα Ciroc βρίσκεται μόνο στα πιο πολυτελή και εκλεπτυσμένα parties, συμπεριλαμβανομένων το Φεστιβάλ Καννών και το Φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου.
Η βότκα CÎROC αποτελεί σήμερα την αγαπημένη Βότκα των celebrities όπως των ηθοποιών Jennifer Aniston, Heidi Klum και Liberty Ross, του σχεδιαστή μόδας Richard James και πολλών άλλων επώνυμων, που δηλώνουν πιστοί θαυμαστές της! Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πιο γνωστοί Λονδρέζοι, χρησιμοποιούν τη βότκα CÎROC για να φτιάξουν διάσημα κοκτέιλ βασισμένα στο κλασικό μαρτίνι. Κοκτέιλ όπως το CÎROC Libertini που δημιουργήθηκε για την Liberty Ross επί ευκαιρία του γάμου της και το CÎROC Richard James Martini, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τον σχεδιαστή μόδας Richard James, σερβίρονται ευρέως στα πιο γνωστά μπαρ του Λονδίνου.
Ο φρέσκος και ζωηρός χαρακτήρας της, η απαλότητα και το κρυμμένο βάθος της βότκας CÎROC οφείλονται στα αμπέλια, στη γνώση και στην παράδοση της τέχνης των Γάλλων καθώς και στην περιοχή όπου γεννήθηκε. Σε αντίθεση με άλλες βότκες, οι οποίες παρασκευάζονται συνήθως από σιτάρι, σίκαλη ή πατάτες, η CÎROC παράγεται από μια ποικιλία σταφυλιού, του ίδιου που χρησιμοποιείται και για την παραγωγή κρασιού. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της CÎROC προέρχεται από τα υψηλής ποιότητας σταφύλια της Γαλλικής ποικιλίας Mauzac Blanc που καλλιεργούνται στο Gaillac, μια από τις πιο παλιές παραδοσιακές αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας.
Τα σταφύλια παραμένουν στο αμπέλι για ένα μεγάλο διάστημα έτσι ώστε να ωριμάσουν αρκετά και να τρυγηθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό γίνεται για να διατηρηθούν τα φρέσκα φρουτώδη αρώματα του καρπού των σταφυλιών που θα δώσουν στη CÎROC τον ζωηρό, όλο φρεσκάδα χαρακτήρα της. Η καινοτομία στη διαδικασία παραγωγής της CÎROC, που εξελίσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες και ακολουθεί πενταπλή απόσταξη, είναι αποτέλεσμα της βαθειάς γνώσης των Γάλλων ειδικών στην παραγωγή κρασιών και αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας. Ο Master Distiller της CÎROC Jean-Sebastien Robicquet, που επιβλέπει την διαδικασία απόσταξης, πιστεύει ότι "το πάθος για joie de vivre αποτελεί βασικό συστατικό στη δημιουργία της βότκας CÎROC την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες βότκες, καθιστώντας την ως το απόλυτο ποτό πολυτέλειας. Η CÎROC είναι για τους σύγχρονους ελίτ του κόσμου που ζουν τη ζωή με την ενέργεια των νεοαφιχθέντων.
Επίσημος αντιπρόσωπος της βότκας CÎROC στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.
Σχετικά
Δύο βραβευμένοι σεφ και ένας Master Sommelier, σε ένα άκρως «γευστικό ραντεβού» στη Λευκωσία
Οι σεφ Ανδρέας Γιαγκουλλάς και Jack Γιαννακού "συμπράττουν" με τον Master Sommelier Σωτήρη Νεοφυτίδη
Μεσημεριανή στάση στην Πυξίδα: Θαλασσινές γεύσεις με διαχρονική αξία στη Λευκωσία
Ένα απολαυστικό μεσημεριανό σε ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια ψαριού της πόλης, που συνεχίζει να συνδυάζει παράδοση, ποιότητα και σύγχρονη αισθητική.
Πάμε για καλό ψάρι, θαλασσινά και συγκλονιστική θέα, σε ένα υπέροχο εστιατόριο που επιστρέφει!
Το εστιατόριο θαλασσινών που έκανε γευστικό προορισμό μία παραλία του Πρωταρά, ανακοίνωσε την επιστροφή του για τη σεζόν
ΤΣΙΑΚΚΑΣ Pet-Nat: Ένα (ξεχωριστό) κρασί που αξίζει να δοκιμάσεις
Η αναβίωση ενός ιστορικού μυστικού
Ανακαλύψαμε ένα «κρυμμένο» εστιατόριο λίγο έξω από την πόλη για εκλεκτά steaks και όχι μόνο
Οι πιο ψαγμένοι λάτρεις του κρέατος, θα βρουν εδώ το νέο τους στέκι!
Η πιο όμορφη κρυμμένη αυλή του νησιού επιστρέφει
Η «Αυλή της Νεφέλης» ξανανοίγει και μας καλεί πίσω στην πιο μαγική αυλή του νησιού
Μια από τις πιο νόστιμες (κρυμμένες) αυλές στο νησί, επιστρέφει
Αν δεν την έχεις ανακαλύψει ακόμα, την προτείνουμε ανεπιφύλακτα
Η ιταλική γαστρονομία επιστρέφει στην Κύπρο με νέες δημιουργίες
Το εστιατόριο Sera στο Four Seasons επέστρεψε με νέες ιταλικές δημιουργίες
Ανακαλύψαμε μία (νέα) κρυμμένη όαση στην καρδιά της πόλης
Η νέα άφιξη στα στενά της πόλης, έχει μία πανέμορφη αυλή
Η μεγάλη γιορτή του κυπριακού κρασιού επιστρέφει, με 30+ κυπριακά οινοποιεία
Δοκιμάζουμε δωρεάν κρασιά από 30+ κυπριακά οινοποιεία, στην Αγία Νάπα
22 νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστική ταχινόπιτα
Εδώ θα βρεις τις πιο νόστιμες ταχινόπιτες
25 στάσεις για καλό φαγητό με θέα το βουνό και τις ανοιξιάτικες εικόνες
Αυθεντικοί μεζέδες, ζεστή φιλοξενία και τοπικές νοστιμιές αναδεικνύουν τις ορεινές γωνιές του νησιού