Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το καλύτερο στέκι για μπίρα της χρoνιάς

Βραβεύτηκε στα Check In Eating Awards 2015 ως το Best Beer Place by KEO

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2015

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
Μάριος Κυπριανού

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Δημήτρης Φρίξου

CHEF ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Ανδρέας Αγαθαγγέλου

Μπορεί το μότο του να είναι ‘Great food, Great music, Great sports’, μα κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και το ‘Great beer place’. Μια πρεσβεία για κορυφαίες ζυθοαπολαύσεις, προερχόμενες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αλλά και η πρωτευουσιάνικη, downtown έδρα σου για casual bar & grill αποδράσεις. Καθήμενος στην μπροστινή του αυλή, στον αμερικανικού αισθητικού DNA ενδοχώρο ή στο υπέροχο, καταπράσινό του patio, απόλαυσε συνετά μία ή περισσότερες από τις 120 σε αριθμό, εμφιαλωμένες μπίρες της βιβλικής λίστας, οι πλείστες εξ αυτών σερβιρισμένες στο αποκλειστικά φτιαγμένο γι’ αυτές ποτήρι.

Οι έχοντες πάθος με τις βαρελίσιες, μπορούν να απολαύσουν τον πλούσιο αφρό των 10+1 εξαίρετων δειγμάτων, με μια από αυτές να αποτελεί την έκπληξη του μήνα. Βοηθός και κορυφαίος συμβουλάτοράς σου ο ιδιοκτήτης και η ψυχή του μαγαζιού, Μάριος Κυπριανού, ο οποίος θα φροντίσει να αναλύσει και σε εσένα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα οργανοληπτικά στοιχεία των ουκ ολίγων dark, ξανθών και strong Lager beers, των Pilsner ομόλογών τους, αλλά και των Stout και Weisse beers. Σαφέστατα θα σε ταξιδέψει κι εσένα σε Βέλγιο μεριά, μεταφέροντάς σου την τεχνογνωσία που αποκόμισε από την πρόσφατη εκπαίδευσή του στις βελγικές μοναστηριακές μπίρες, αλλά και θα σε μυήσει στον κόσμο της μπίρας, εξιστορώντας σου τα απόκρυφα μυστικά παραγωγής των αρωματικών Ginger, Fruit, Indian Pale και Ale Beers.

Αν διερωτάσαι για το πώς θα κομπλιμεντάρεις γαστρονομικά κάθε μία από αυτές, τότε εκμεταλλεύσου τα ζυθογαστρονομικά παντρέματα που θα σου προτείνει τόσο το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό όσο και ο σεφ Ανδρέας Αγαθαγγέλου, τιμώντας όπως τους αρμόζει το ζουμερό χοιρινό και από κοτόπουλο σουβλάκι του, αλλά και τα μεθυσμένα με κρασί και μουστάρδα, μύδια του που μας ενθουσίασαν. Η πικάνια, το signature burger και η πλούσια γκάμα από λουκάνικα και πλάτερ, θα σε εντυπωσιάσουν. Πριν φύγεις ενημερώσου πάση θυσία για τις εκάστοτε βραδιές μπίρας, θεαμάτων και ζυθογαστρονομικών ημερίδων, μα μην αμελήσεις με τίποτα να σημειώσεις στο ημερολόγιό σου το τριήμερο International Beer Tasting που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο στο Moondog’s, για να δοκιμάσεις τις πέραν των 130 μπιρών που φιλοξενούνται κάθε χρόνο.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close