Eating News , Εστιατόρια

Γλυκιά εκδίκηση με cupcakes και μπίρα

Ένα πρωτοποριακό cupcake shop-bar στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2015

Μια νέα πρόταση για ποτό μετά τη δουλειά προσθέτει μια διαφορετική ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα, καθώς ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα cupcake της Λευκωσίας, το προηγουμένως γνωστό ως Sweet Lavender, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια εναλλακτική γευστική εμπειρία εμπνευσμένη από τις διεθνείς τάσεις.

Το Sweet Revenge, το καινοτόμο cupcake shop – bar, προσφέρει νόστιμα τσιμπήματα συνοδευόμενα με επιλεγμένα κρασιά και μπύρες, αποτελώντας ιδανική επιλογή για ένα happy hour μετά τη δουλειά. Ένας εντελώς ανανεωμένος χώρος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ταιριάζει με τη νέα φιλοσοφία, με ένα φιλόξενο μπαρ που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των άνετων εσωτερικών του χώρων, με φωτάκια και κουβέρτες να δημιουργούν ένα υπέροχο, ζεστό περιβάλλον.

Με βάση την πολύχρονη της εμπειρία και τεχνογνωσία στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, η ιδιοκτήτρια του Sweet Revenge, Δόξα Λιασή, έχει σαν στόχο να δώσει στους πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν ασυνήθιστες και μοναδικές γεύσεις που θα εκπλήξουν και θα σαγηνεύσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και μπύρας συνδυάζονται με ασυνήθιστα τσιμπήματα και platters, συμπεριλαμβανομένων πατέ και gammon, που συνοδεύονται με νόστιμα pretzel και ποικιλία τυριών.

«Μετά από χρόνια στο χώρο, ένιωσα ότι ήταν καιρός να αναλάβω μια νέα πρόκληση και να δώσω στους φίλους μου και τους πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη γευστική εμπειρία με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, μέσα σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον που είναι ιδανικό για συναντήσεις μετά τη δουλειά ή για ένα ραντεβού. Ανυπομονώ λοιπόν να δω γνωστά και νέα πρόσωπα!»

Happy hour μεταξύ 18.00-23:00  Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο κατά την εορταστική περίοδο. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close