Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το "Πιάτσα Γουρουνάκι" καλύτερο nice price εστιατόριο της χρονιάς

Βραβεύτηκε στα Check In Eating Awards 2015

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2015

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
Κώστας Αταλιώτης & Πέτρος Χατζηιωάννου

CHEF
Χάρης Ηρακλέους

Η μοντέρνα σουβλακερί, στην παλιά Λευκωσία, εντυπωσιάζει με τον ωραίο της διάκοσμο αλλά και τα πάντοτε ασφυκτικά γεμάτα τραπέζια της. Τυχαίο; Όχι, βέβαια, αφού είναι μια σούπερ value for money πρόταση εστίασης, γι’ αυτό και αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, διατηρώντας έκτοτε πιστούς followers της γεύσης. Από το όνομα καταλαβαίνεις ότι τα κρεατικά είναι οι πρωταγωνιστές του μενού του. Το φαγητό είναι αμιγώς ελληνικό, με το σουβλάκι να έχει την τιμητική του. Θα το βρεις σε κοτόπουλο, χοιρινό και αρνίσιο.

Υπάρχουν επίσης δύο είδη κεμπάμ, αρνίσια παϊδάκια και πανσετάκια. Όλα τα κρέατα είναι ψημένα στα κάρβουνα, με πολλή μαεστρία και όμορφα σερβιρισμένα για να τα απολαύσεις ζουμερά και νόστιμα στο τραπέζι σου. Μπορείς να τα συνοδέψεις με χωριάτικη σαλάτα, ή ντάκο ή ντομάτα/φέτα και με ντιπ όπως τζατζίκι, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα και ταχίνι, όλα φτιαγμένα καθημερινά με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Ο μαυροπίνακας του μαγαζιού, πελώριος και κατατοπιστικός. Ό,τι φτιάχνει, το έχει δηλωμένο με τις τιμές του και σε χαριτωμένη καλλιγραφία!

Τα τραπέζια, άνετα και μεγάλα, σε λιτό σχεδιασμό και από φυσικό ξύλο, κατάλληλα και για παρέες των έξι ή οκτώ ατόμων. Στη μέση της επιφάνειας του κάθε τραπεζιού μια ξύλινη προσθήκη-ραφάκι εξυπηρετεί έξυπνα τις πολλές μερίδες που παραγγέλνεις -και πίστεψέ με-, θες να παραγγείλεις όλα όσα έχει το μαγαζί, γιατί οι τιμές του είναι λογικές και οι μερίδες του πλούσιες. Το φαγητό είναι σκέτος πειρασμός και σε nice τιμές! Δικαίως φέτος σηκώνει ψηλά το βραβείο του καλύτερου Nice Price για το 2015.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close