Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

42.682 αναγνώστες ανέδειξαν το αγαπημένο τους εστιατόριο για το 2015

Βραβεύτηκε στα φετινά Check In Eating Awards

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2015

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
PHC

MANAGER
Ivan Kazakov

HEAD CHEF
Hasseb Rafiq

OPERATIONS MANAGER
Zacharias Prokopiou

To ‘άτακτο’ παιδί των ασιατικών γεύσεων ξαναχτύπησε! Για ακόμα μια χρονιά το Wagamama με τις οικονομικές, νόστιμες και φρεσκότατες συνταγές του, αλλά και την άμεση και χαμογελαστή εξυπηρέτησή του κέρδισαν την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού του Check In Κύπρου χαρίζοντάς του για ακόμα μια χρονιά το βραβείο ‘Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών’. Η ιστορία της αλυσίδας εστιατορίων Wagamama ξεκίνησε το 1992, οπόταν άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο στο Λονδίνο χαρίζοντας στους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας τη γεύση που έψαχναν. 

Σήμερα, το εν λόγω εστιατόριο έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέροντας νόστιμο φαγητό ασιατικού προσανατολισμού. Οι δε συνταγές του ανανεώνονται κάθε σεζόν και ξεχωρίζουν κυρίως για τη φρεσκάδα και την ποιότητά του. Πιάτα με αρώματα από την Ιαπωνία, από κλασικά ramen (μεγάλα μπολ με noodles στη σούπα), teppan (noodles ψημένα σε μια ζεστή πλάκα griddle) και kare (noodles σε σούπα με βάση την καρύδα), μέχρι και ρύζι που συνοδεύει παραδοσιακές συνταγές.

Κρέας, ψάρι και πουλερικά, θαλασσινά και σούπες, λίγο ή πολύ καυτερά, με ρύζι ή με noodles, γλυκά και φρέσκοι χυμοί, ιαπωνικές μπίρες και ό,τι άλλο φανταστείς, θα μπορέσεις να το απολαύσεις στο Wagamama. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα τού χαρίζουν το πολυπόθητο βραβείο ‘Αγαπημένο εστιατόριο των αναγνωστών’. Γιατί είναι το εστιατόριο που ψήφισαν 24.680 αναγνώστες και το ανέδειξαν ως το αγαπημένο τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close