Eating News , Εστιατόρια

Χριστουγεννιάτικες στιγμές στο Hilton Park

To γνωστό ξενοδοχείο έβαλε τα γιορτινά του και μας προσκαλεί

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2015

Παιδικά χαμόγελα, μοσχοβολιές από θεσπέσιο φαγητό, άρωμα φρεσκοφουρνισμένων γλυκών, γιορτινές μελωδίες δίπλα στο τζάκι,  είναι μόνο μερικά στοιχεία από όσα συνθέτουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά ετοίμασε για σας το πλήρως ανανεωμένο Hilton Park Nicosia , εκεί όπου  χτυπά η καρδιά των Χριστουγέννων στην Πρωτεύουσα!

Το Hilton Park σας περιμένει με τους γιορτινούς μπουφέδες του για τα Χριστούγεννα, το γιορτινό γεύμα την επομένη των Χριστουγέννων και φυσικά το καθιερωμένο ρεβεγιόν και πρόγευμα της πρωτοχρονιάς. 

Πλάι στο τζάκι, κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, στον ολοκαίνουργιο διάκοσμο του lobby, τα γιορτινά απογεύματα καθ’ όλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για άρωμα και γεύσεις από Χριστούγεννα όπου ο Executive Chef ετοιμάζει ένα πλούσιο μπουφέ γεμάτο γλυκά και αλμυρά εδέσματα συνοδευόμενα από ζεστά και κρύα ροφήματα.

Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα γίνεται; Στο Hilton Park δεν γίνεται! Παραδοθείτε σ’ ένα αξέχαστο σοκολατοταξίδι στον μπουφέ με ζεστές και κρύες σοκολατένιες απολαύσεις  πλάι στο τζάκι καθημερινά για πραγματικά γλυκά και παραμυθένια Χριστούγεννα.

Είναι η γιορτή των παιδιών και αξίζει να την χαρούν όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Αυτό άλλωστε προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων κι’ έτσι το Hilton Park ετοίμασε μια εκδήλωση για τα παιδία. Στις 23 & 24 Δεκεμβρίου, μπείτε εσείς και τα παιδιά σας σ’ ένα παραμύθι γεμάτο κινούμενα σχέδια, ζωγραφική προσώπου, , θέατρο, χαρακτήρες του Disney καθώς και πολλά δώρα.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την πρωτεύουσα τους. Ζήστε την  στο πιο πρόσφατα αναβαθμισμένο ξενοδοχείο  της Λευκωσίας. Καλά Hilton Park Χριστούγεννα σε όλους!

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close