Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Χαλαρά στο Four Friends sports bar

Μόλις πρόσφατα μπήκε στο χάρτη της εστίασης, με ένα μενού που δεν έχει προηγούμενο για τα δεδομένα της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2016

Δημιουργήθηκε από τέσσερις φίλους –όπως πολύ ξεκάθαρα αναφέρεται και στο όνομά του– που το χόμπι τους είναι η άθληση και φυσικά το καλό φαγητό. Στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό στο κέντρο της πόλης, με το κεντρικό μπαρ με τους πολυκαιρισμένους, ‘ακατέργαστους’ τοίχους, να στήνουν ένα σύγχρονο σκηνικό, ζεστό και προσεγμένο. Γενικά στο ‘Four Friends’ τα πράγματα είναι κατά βάση απλά και αμερικάνικα και κυρίως ανεπιτήδευτα.  Δεν επιδιώκουν να σε εντυπωσιάσουν με πολλές πιρουέτες, αλλά δίνοντας έμφαση στη γεύση και στο μέγεθος της μερίδας. Κατά την πρόσφατη, πάντως, επίσκεψή μου παρήγγειλα ένα Grilled Chicken fingers (€5), που σερβιρίστηκε με σάλτσα μελιού και μουστάρδας και το οποίο με εντυπωσίασε τόσο με τη γεύση αλλά και την παρουσίασή του. Τραγανό απέξω και μαλακό από μέσα, με τη σάλτσα να το απογειώνει. Εδώ ο κόσμος φαίνεται ότι περνά καλά!

Είτε με μπίρα στο χέρι είτε με καφέ, απολαμβάνουν το χώρο και την παρέα τους, ενώ οι παρτίδες μπιρίμπα; και ταβλιού δίνουν και παίρνουν. Οι πετρόκτιστοι τοίχοι με το solid παρκέ δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ειδικά αυτές τις χειμωνιάτικες νύκτες. Ακολούθως στο τραπέζι μας έφτασε και το ‘New York Burger’ (€8) με επίσης πανέμορφη παρουσίαση. Με κέρδισε από την πρώτη μπουκιά! Ζουμερότατο, με λιωμένο καπνιστό τυρί τσένταρ, καπνιστό μπέικον, τις τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού να αλλάζουν τη συνολική υφή και τη σάλτσα BBQ να ‘κλειδώνει’ τις αισθήσεις. Οι δε πατάτες σε φέτες, που σερβιρίστηκαν με μουστάρδα Ντιζόν, ολοκλήρωναν το γευστικό σκηνικό.

Πληρώσαμε €20 το άτομο με μπίρα. Το σέρβις γρήγορο και φιλικό, χωρίς καθόλου κενά. Η κάβα του αναλόγως μικρή για το concept, αλλά ήταν αναμενόμενο. Θα το επισκεφτώ ξανά για γλυκό και καφέ και γιατί όχι, και για έναν αγώνα ταβλιού!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close