Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Γευστική εμπειρία πέντε αστέρων στο "Experience by Pralina"

Η avant-garde έδρα της Λεμεσού, έχει αποκτήσει και το δικό της ρεστοράν

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2016

Μετά τις υπέροχες εικόνες ενώπιον των στολισμένων με γλυκά βιτρινών του Pralina, ανέβα τη μαρμάρινη κυκλική σκάλα και πάτησε με το δεξί στην ολοκαίνουρια, fine dining, προσθήκη της ανεβασμένης Λεωφόρου Μακαρίου.

Το πιάνο στην είσοδό του, θα σε προϊδεάσει για τις ρομαντικές, μετά μουσικής, στιγμές που σε αναμένουν, καθήμενο σε έναν από τους δερμάτινους καναπέδες ή πολυθρονίτσες του πραγματικά εντυπωσιακού, νοτισμένου με χρυσίζοντες λεπτομέρειες, χώρου.

Ο φωτισμός της αριστοτεχνικά δομημένης οροφής, θα παραπέμψει κι εσένα σε σκηνικά έναστρου ουρανού θερινής νυχτός, ωθώντας έτσι ασυναίσθητα να πεις ''ναι'' σε ένα από τα signature cocktails, καμπανίτες ή αφρώδεις οίνους του εστιατορίου.

Η τετραλογία από τα εμπνευσμένα amuse bouches που μας παρουσίασαν οι παγκόσμια βραβευμένοι και με πλούσια προϋπηρεσία στο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό, chefs Σταύρος Χατζηκυριάκος και Αντρέας Μάντζιηπας, υπερέβησαν των προσδοκιών μας.

Τα εύσημά μας στην κουζίνα για τη σούπα από κουνουπίδι, ενδυναμωμένη με τυρί gorgonzola και λάδι από κάρι αλλά και για τις φρεσκότατες γαρίδες με χαβιάρι avruga, πάνω σε στρώμα από μαριναρισμένο αβοκάντο και κοντιμέντ από μάγκο.

Απόλαυση μεγατόνων και μετά την έλευση των εξαίρετων πιάτων με πρωταγωνιστές το χταπόδι σε δύο παραλλαγές και την τερίνα φουά γκρα με ζελέ από σφεντάμι που εντυπωσίασαν συνάμα με την απαράμιλλη παρουσίασή τους.

Το σιγοψημένο φιλέτο λαβράκι με ριζότο με σάφρανο και μύδια, αλλά και τα άξια ειδικής γαστρονομικής βράβευσης, αρνίσια, γαλλικής κοπής, παϊδάκια, νοτισμένα με κρούστα από βότανα, πατάτες με αφρό γιαουρτιού και δυόσμου και πουρέ ρεβυθιών.

Η πανδαισία των γλυκών αμαρτιών που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε στις γκαλερί ζαχαροπλαστικής Pralina, επαναλήφθηκε με τη λάβα σοκολάτας, το τιραμισού και την τάρτα με φράουλες.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close