Eating News , Εστιατόρια

To drunch είναι το νέο trend και σερβίρεται στο Bastione

Τα μεσημέρια Κυριακής είναι... drunch

Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2016

 Ένα μοναδικό ανά το παγκύπριο Drink & Lunch concept που θα μαγνητίσει εσένα, τους αγαπημένους σου φίλους, αλλά και οικογένειες με παιδιά, για να πιείτε όλοι μαζί τα μοναδικά cocktails, κρασιά και ολόφρεσκους χυμούς του bar, αλλά και να γευτείτε τις σπιτικές εδεσματολογικές προτάσεις του βραβευμένου σεφ Χρίστου Φιλίππου.

Η πανέμορφή του αυλή, αλλά και ο ντιζαϊνάτος, industrial, εσωτερικός του χώρος, θα αποτελέσουν το ιδανικό σου καταφύγιο για να απολαύσεις στο έπακρον μια θελκτική σαλάτα kale με καβουρδισμένα αμύγδαλα και κατσικίσιο τυρί,  τα περιβόητα αυγά Benedict με χοιρομέρι και αβοκάντο και σίγουρα την ομελέτα Meli Melo με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί τσένταρ.

Έλα όμως που πρέπει να κλείσεις τραπέζι και την άλλη Κυριακή, γιατί το άπαιχτο  quiche του Χρίστου, το Black Angus burger και ο αγαπημένος όλων μπακαλιάρος, σε fish & chips εκτέλεση, δεν πρέπει να διαλάθουν της γευστικής σου δοκιμής. Αποτελειώσου γλυκά με μαμαδίστικο χαλβά φούρνου, Tart Tatin για βράβευση και αναμφισβήτητα με λατρεμένα Bellini, Bloody Mary και Margarita cocktails.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close