Eating News , Εστιατόρια

Το Occhio To-Go σου φτιάχνει δείπνο για δύο σπίτι σου

Για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2016

Το άκρως εντυπωσιακό μενού από το To-Go του ομίλου Occhio Hospitality Group για την ημέρα των ερωτευμένων αποτελεί ιδανική λύση για εσάς που προτιμάτε να περάσετε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι και ν' αποφύγετε την τυπική επιλογή του εστιατορίου.

Το μενού
Το ειδικά διαμορφωμένο σετ μενού για δύο περιλαμβάνει για ορεκτικό τη νοστιμότατη Rainbow σαλάτα με προσούτο, τυρί μοτσαρέλλα κόκκινο μήλο και φράουλες, Dynamite Sushi Rolls με καβούρι, αυγά χελιδονόψαρου και νιφάδες με μάνγκο σως και mayosu, καθώς και τραγανή αρωματική πάπια. Για κυρίως πιάτο απολαύστε λαχταριστά baby ribs με σπιτική σως από ουίσκι και BBQ και το αγαπημένο Yamasaki chicken, μαριναρισμένο με βότανα και miso σως και παναρισμένο με κράκερ ρυζιού. Τα πιάτα συνοδεύονται με βραστά λαχανικά, φρέσκες πατάτες wedges και αρωματικό ρύζι, ενώ το ρομαντικό δείπνο κλείνει με το κατάλληλο επιδόρπιο: φρέσκες φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα.

Όσο για το ρομαντικό mood; Το δείπνο σας από το To-Go  συμπληρώνεται με τα απαραίτητα που επιβάλλει η ημέρα: ένα μπουκάλι κρασί (επιλογή από κόκκινο, ροζέ ή λευκό) καθώς και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο για να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Όλα αυτά στην τιμή των 38 ευρώ.

Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, τότε δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο παρά να μεριμνήστε έγκαιρα κάνοντας μια προ-παραγγελία στο τηλέφωνο 22255110. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close