Eating News , Εστιατόρια

Ακόμη μία αλυσίδα καφέ στην Έγκωμη

Γνωστό franchise επεκτείνεται

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2016

Σύμφωνα με δημοσίευμα του διαδικτυακού inbusiness μεγάλη αλυσίδα καφέ που βρίσκεται για 13 χρόνια στην Κύπρο επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δρασηριότητες στην Κύπρο ανοίγοντας μία ολοκαίνουργια καφετέρια στην περιοχή της Έγκωμης.

Πρόκειται για το δέκατο κατάστημα των Starbucks το οποίο σύμφωνα με το inbusinees θα ανοίξει στην περιοχή της Έγκωμης στο έργο UniHalls της εταιρείας Rotos Developers και αποτελεί το πρώτο μεγάλο άνοιγμα της εταιρείας από το 2007. Το κατάστημα προέκυψε μετά από αποδοχή πρότασης που είχε η εταιρεία, αλλά και κατόπιν απαίτησης του κοινού, όπως μας ανέφερε ο district manager της εταιρείας, Γιώργος Ταλασλόγλου στο inbusiness.

Το νέο κατάστημα θα ακολουθεί το καινούργιο concept, βάσει του οποίου έχουν διαμορφωθεί και άλλα καταστήματα της αλυσίδας, το τελευταίο διάστημα. Θα βασίζεται περισσότερο στον εξωτερικό χώρο και θα απευθύνεται πέραν από τους φοιτητές και κατοίκους του έργου UniHalls στο ευρύ κοινό.

Πρόσθετα η εταιρεία θα φέρει στην Κύπρο την κάρτα Starbucks, που ήδη υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά πιο εξελιγμένη. Η κάρτα θα έχει διπλό σκοπό: 1) θα είναι prepaid, καθώς κάποιος θα μπορεί να πιστώνει λεφτά και να την χρησιμοποιεί σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ταυτόχρονα 2) θα λειτουργεί ως My Starbucks Rewards, όπου ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε ένα καινούργιο κόσμο Starbucks από όπου κι αν βρίσκεται.

Μέσω της κάρτας αυτής θα έχει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να συγκεντρώνει αστέρια με τις συναλλαγές του, τα οποία θα μπορεί να εξαργυρώνει με διάφορα δώρα ή να επωφελείται διαφόρων ενεργειών.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close